28.09.2005 00:13
Postet av Eivind Arne Bjaaland / BB

...BJELLES BLOGG #1
-skyt blink med Eivind Arne Bjaaland...


Okey folkens, da er folkekravet innfridd, Bjelles Blogg er igang! Etter massivt press fra både inn og utland har jeg nå endelig bestemt meg for å røske tak i ukulturen som herjer i den mytepregede IL Tempo-leiren, spre litt trygghet og gudfaderlig nestekjærlighet i det nevrotiske mannskapet som igjen knakk sin egen os cocyggis i et forsøk på å innfri sine egne urealistiske mål.
Bjelles Blogg, heretter BB, er en spalte for deg som trenger en forklaring, lurer på noe eller rett og slett trenger litt inspirasjon for i det hele tatt leve videre.
De store spørsmålene som universet, livet, ereksjonssvikt og blandingsforholdene mellom Gin og Tonic vil bli løst i spaltene fremover, her skal det ikke være nødvendig å legge seg uten å ha et klart svar i minnet.

Hvem er så jeg? Jeg er din far, din livsveileder, din mentor, din kunnskapsbase, din venn og fiende på en og samme gang, jeg er kanskje selve meningen med livet. Jeg har dedikert meg selv til universal forskning, en som prøver og feiler på dine vegne, en som tar støyten når du trenger noen å skylde på, en som slår opp med dama di for deg, en som stjeler dama fra deg, jeg ordner det meste. Mitt spesialområde er vel lite overraskende sex og nært beslektede emner, men jeg kan altfor mye om alt så her blir jo selvsagt ingen spørsmål ubesvart.

Vi kan jo kanskje starte med en liten sesongoppsummering, hva var det som gikk galt? Svaret er like enkelt som det er kort; Jeg spilte bare en kamp. Det er ikke ofte jeg gir statistikk mye kred, men i dette tilfellet er det den eneste logiske løsningen. Med Bjelle på laget var IL Tempo ubeseiret, så enkelt, greit og udiskutabelt er det! Resten av sesongen er det tydelig for meg at laget manglet en lederskikkelse, en å prate om på toalettet i lunchpausa, et naturlig samlingspunkt, sexgud og forbilde, en karismatisk farsfigur som gir begrepet selvtillit uten sidestykke en ny dimensjon resten av livet, et petimeter som tar de små detaljene på fotballbanen like høytidelig som en frustrerende gin-penis tidlig søndags morgen.

Hva må til for at IL Tempo skal kunne realisere sin visjon om å rykke opp til 4.divisjon? Her er også svaret ganske enkelt og greit; Jeg må spille flere kamper, og de andre spillerene må bli bedre. Andre mulige løsninger har jeg vanskelig for å se, og jeg ser jo stort sett det meste.

"Sex er en menneskerett" er en døråpner jeg har hatt stor suksess med nederst i Fjordgata såvel tidlig som sent, jeg mener det også. Det er klart jeg har visse fordeler i mitt ytre, men jeg mener selv Per Jørgensen hadde fått stappa med den replikken. Uansett hvordan en vrir å vrenger på det er sex noe alle har i en eller annen form. Likevel ser jeg på min vandring rundt om i verden at dette er et frykttelig ømt tema, hvorfor skal det være det? Jeg mener, det bør være flauere å snakke om tabellposisjonen enn å snakke om p*****, k*******, stapping, filing, polering, knagging eller hva en velger å klassifisere det som. Jeg har knapt vært i en garderobe hvor det snakkes mindre om s*****, s*******, f******, pisking, dasking, tornado osv enn i IL Tempo sin (sensurert vvp). Selv om det er kamp eller trening så er det ingen grunn til å miste fokus gutter, det er jo ingenting som er viktigere enn samleie, det er jo selve grunnlaget for livets eksistens! Dødballer, 2. baller, langballer er jo ingenting å snakke om, det er andre baller vi bør snakke om!

Her mener jeg vi har mye å hente, og i denne bloggen vil jeg selvsagt gjøre mitt for å lære opp urutinerte IL Tempo-spillere som kanskje ikke er så sikre på sin egen seksualitet.

Denne spede starten markerer en ny æra innen coaching via verdensveven, jeg vil i mine framtidige tema-debatter gi en sosialpedagogisk vinkling på ulike emner. GROW-prinsippet står sentralt i en undrende framstilling av foreksempel samleie. G står for Goal, som da blir å få pult. R står for Reality, altså hvor står jeg, foreksempel ensom i hjørnet av 80-tallsbaren på Downtown. O står for Options, hvilke muligheter har jeg? Finnes det noen kåte damer i mylderet av hormonelle individer der inne? Hvordan skal jeg gå fram for å få et ligg ikveld? Skal jeg by på 6 kjappe tequila og satse på bevisstløs tafsing eller skal jeg invitere på manager-spilling på gutterommet? W står for Wrap up, sette de konkrete tiltakene ut i livet, som foreksempel å ringe Puppe-Eva og høre om typen er på nattskift, eller sende klissblaute sms til alle jentenavna på telefonlista og håpe noen har lyst på en halvbra penetrering før søndagsavisene kommer på frokostbordet.

Dette var altså et lite innblikk i min grenseløse verden, her finnes ingen begrensinger, bare muligheter - det er det neste ligget som er i fokus!

Vi tar debatten, good mental health så lenge!


| Bli en blogger også du | Les andre blogger |