09.02.2006 00:46
Postet av Eivind Arne Bjaaland / BB

...BJELLES BLOGG #4
Referat fra første trening i Leangen Ishall

Da er sesongen i gang for alvor, og hvilken pangstart! Jeg var veldig spent på oppmøtet på forhånd, desto mer gledelig var det at 10 stk møtte opp. Det er et akseptabelt tall, men vi bør også være såpass mange skal det være noe vits i å satse så mye tid og penger på dette!

Nå er vi i alle fall kommet i gang, og hva var vel bedre enn å starte med en deilig kondisjonsøkt? Hovmod sto for fall, klinten skulle skilles fra kveita, tv-generasjonen skulle opp mot arbeidergutta fra skauen, bygd mot by, poengene var mange før dagens 4x1057 m intervall i Leangen Ishall.
Innsatsen på det første draget var medioker, rustne legger og lår måtte sparkes i gang etter høst og vinterdvalen, her var det mye rutine og nerver samlet samtidig, omtrent som en lunken gin&tonic til søndagsfrokosten.
2. draget ble det tatt tid på, her våknet også konkurranseinstinktet i mange, kan gjerne visualisere det med inngangskøen til Savoy.
3. og 4. draget handlet mest om å fullføre intervallen på en sportslig forsvarlig måte, noe som er veldig viktig skal vi ha noe utbytte av dette.

BILDEGALLERI:
Bilde00 Bilde01 Bilde02 Bilde03

Jeg er imponert over holdningene og innsatsen til de som møtte opp! Det gjør meg entusiastisk og styrket i troen på at vi kan ha noe på gang i år, det gjør virkelig det gutter! Utgangspunktet er forskjellig fra person til person, noen er gode til å løpe, noen er ikke det, noen har trent litt på forhånd, noen har ikke det. Derfor, om det var noen som ikke kom i dag pga. at de er redd de løper for sakte, så er det INGEN grunn til å ikke komme.

Jeg driter i om folk løper drag på 3 minutter eller i om de løper på 5 minutter, hovedsaken er at vi stiller på trening og gjør vårt beste ut fra de forutsetningene vi har.

Jeg kommer ikke til å ta ut et lag utifra løpstider, det som gjelder er holdninger, innsats, hardt arbeid, det viste ALLE som var på trening i dag, og det gjør meg GLAD!

Dagens Tag-Heuer: KURT ENEBAKK: Møtte opp et kvarter før trening, et eksempel til etterfølgelse!

Dagens Big-Brother: GEIR BEKKEN: Fulgte hele økta live via web-cam.

Dagens Ben Johnson: JOHN JOHNSEN: Løp raskere enn sin egen skygge på sistedraget!

Dagens bistandsminister: VEGAR OLSEN: Viste lagfølelse av en annen verden da han løp en ekstra runde på et drag for å støtte en lagkamerat som hadde det tungt, respekt til deg!

For IL Tempo i Leangen Ishall
Bjelle Bjålls| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde