08.07.2009 01:43
Postet av Eivind Bjaaland / Tour de France '09

...IL Tempo goes Tour de France
Forord og etappeoversikt...

Stage 1: 21.07: Cannes-Antibes t/r 25 km prolog
Stage 2: 23.07: Cannes-Nice 70km landeveg
Stage 3: 24.07: Avignon-Mont Ventoux  61km klatre-etappe
Stage 4: 26.07: Nice-Monaco t/r 40km tempo
Stage 5: 28.07: Le grand finale: Nice-St Tropez 111km landeveg

(Byåsen) Itar-Tass: Vi befinn oss på IL Tempos høgde-precamp på Byåsen 171 moh. Det er makrellskyer, flau bris og 17 grader. Eingangsgrillen luktar av svidde sommerkotelettar, torsk og asparges, vørterølen er spretta og 3 veltrente muskelbuntar tek imot verdspressa til kickoff-partyet for IL Tempos utvalgte rytterar til Tour de France 2009.

Vi skimtar Olympiatoppens Oddvar Brå, RBKs Erik Hoftun og Rune Bratseth i nabolaget, medan Anette Skotvoll sprader rundt i pinleg minimal bikini utan bikinilinje og prøver å få alle pressefolka med på Terje Tyslands improviserte versjon av OL-floka frå '94.

Sensuell og historielaus oppvarming til tross, jubelen tek ingen ende då Eikebrokk, Bjelle Bjålls og Jossi Vinjerui entrar podiet med nøttebrune kroppar, Iver Horrem-sveis og vaselin rundt endetarmen. I tillegg lurar teamets metroseksuelle manager Magnus Sarheim rundt i caps for å skjule den gryande hårmanken det ryktes han ikkje skal rake vekk før den har grodd lenger enn skjeggveksten til Morten Solem.

Kjetil Krogsæter frå Adresseavisen går rett på sak: Sleikebrokk, kan du garantere at laget er lojalt mot den meritterte kapteinen Bjelle Bjålls? (nr 35 på Skisturittet 09, red.anm)

Eiki Breiki er tydeleg brydd av spørsmålet: "IL Tempo har ingen kaptein, her er det alle mot alle, sånn det er på Three Lions rett før stengetid, ingen har noen garanti, det viktigste er å få **** (sensurert, se VVP, journ.anm), og det skikkelig, ingen luremus, ingen pushup-bh, her snakke vi ekte vare."

Neste mann ut, VGs Truls Dæhli: Sarheim: Etter den sensasjonelle vrakingen av Erik Hoff går det rykter om at du har blitt truet med voldtekt, jordbær og et abbonement på Vi over 60?

Sarheim tenkjer seg godt om før han nærmast viskar i fisevolum: "Det er vel ingen hemmelighet at jeg lever på skjult adresse, utover det har jeg ingen kommentar bortsett fra at du er alkis og må gå å drikke litt mer, ha deg vekk du nå jeg orker ikke prate mer med deg"

Dagbladets Morten Pedersen: Bjålls: Du har nå gått ned fra 102 kg til sensasjonelle 99, kan du dele hemmeligheten med våre lesere?

"Ta ut 8 eigenmeldinger på rad, last ned redtube på nettlesaren og kjør ”prolog” i 2 timar, kvar dag, de e så lætt!"

TV2-Sportens Fin Gnatt: Vinjerui, etter at du satte ny verdensrekord i Marcialonga for politibetjenter med autistiske trekk må du vel regne deg selv som favoritt foran den 11 mil lange avslutningsetappen?

Vinjerui: "Det at eg har ein egen evne til å huske uvesentlege fakta (eks: kven vart nr 5 på 10 000 m skøyter i OL i 1952) er nok ein fordel. At Arne Johannesen nok tek meg ut i streik pga. arbeidstidbestemmelsar gjer at eg kjem ut i null. Likevel er eg optimist sidan eg har fått flunkande nye håndjern og batong Eikebrokk nok vil strekke seg langt for å få låne til Jan Thomas og Max Factor sitt releaseparty på Metro i august."

NRKs Anne Rimmen: Sleiky, Jan Fredrik Karlsen og De nye gitarkameraten vil at du skal synge solo på deres versjon av Boy Georges ”U can never B2 straight”, en kommentar?

- It's a winner, bring it on

Utenriksreporter Hans Wilhelm Steinfeld: Bjelle, I love you!

-
Ok

CSI Miamis David Caruso aka Horatio Cane: Jossi, Question: So what's the story? Horatio: Man hits car, there's your story.

- Kripos go home.

Ein tydeleg nervøs Magnus Sarheim med stadig voksande hårmanke rykker inn og avbryt pressekonferansa. Han henviser til FNs barnekonvensasjon, menneskerettighetsdomstolen i Haag og andre lyssky organisasjonar for å verke kredibel, men heile seansen endar i eit freakshow med Sarheim og Wenche Foss i ein catfight utan sidestykke.

Kven som vant veit ingen, alt vi veit er at Touren er i gang og du kan fylgje den via live-streaming på iltempo.no frå 20.07.2009, let the game begin!


| Bli en blogger også du | Les andre blogger |