TIRSDAG 29. MARS 2005

Ørjan Antonsen lar seg ikke knekke:
KREVER FAST PLASS!

(Fokus) Etter flere måneder med smugtrening og en lettere diett, har Ørjan Antonsen varslet et oppgjør med det han betegner som favorisering og kompiseri i forbindelse med laguttaket. Antonsen henger seg med dette på kollega og tidligere uvenn Steinar Larsens kritikk og krever med dette klarere regler for hvordan laguttaket skal foregå.

Antonsen legger på ingen måte skjul på at han føler seg uglesett og tilsidesatt. Han har mottatt forklaringer om at manglende kontingent og dårlig oppmøte på trening er grunnen til at han ikke ble tatt ut til treningskampene mot Gimse, NTNUI og Charlottenlund, men fnyser av forklaringene og påstår at heller ikke Vegar Olsen har betalt kontingenten, men har likevel blitt kalt inn.

- Godtar ikke at andre går i meg, det kan jeg gjøre selv!
Høyrebacken er liten av vekst og preges av åreknuter og bilringer, men vet å gjøre seg stor og fryktinngytende når motspillerne nærmer seg. Ryktet går utenpå Antonsen og selv går han ikke av veien for å sørge for en usportslig og ublid slutt på motspillerens kamp. Til tross for mye frisinn på fotballbanen, godtar ikke Antonsen kritikken og har klare intensjoner om å motbevise skepsisen han har møtt den siste tiden.

-Jeg har ligget i hardtrening hele vinteren, og har funnet opp nye taklinger som fungerer veldig godt. Hadde gledet meg til å få kunne kjempe om en plass i førsteellveren i år, med det ser ut som klubben ikke ønsker mine tjenester lenger, poengterer Antonsen via en e-post.

"Det som ikke dreper en, blir man sterkere av"-holdning
Til tross for større kamp om plassene enn noen gang, har Antonsen ingen planer om å ende opp som stallfyll eller Skjærgårdscupunderholdning denne sesongen. Selv om få, hvis noen, husker Antonsens fantastiske assist mot Munkholmen forrige sesong, varsler hardhausen at ingen på laget skal føle seg trygge på plassen sin denne sesongen, for epoken som "bare høyreback" er forbi. Denne sesongen har Antonsen nemlig tenkt å krige i toppen av både poengplukkern og årets spiller-kåringen og da gjerne som hengende spiss eller dribleglad venstreving. Og gulkortene, det passer ikke en stjernespiller, gliser Antonsen.

Ørjan Antonsen har ikke scoret mål siden en guttekamp i 1987, men har i en periode nå trent avslutninger med keeperlegenden Stig Arild Gulbrandsen i Stokkanhaugens dype skoger. Og til tross for at han enda har til gode å score på Gulbrandsen, tror ikke Antonsen at han kommer til å møte like gode keepere i 5. divisjon denne sesongen.

PS: Stig A. Gulbrandsen på sin side skal visstnok ha forsøkt seg både i Heimdal og Charlottenlund denne forsesongen, men både junior- og guttelagene har allerede tilstrekkelig med keepere. Dette til tross for at Heimdal i en treningskamp senest stilte med en utespiller i mål...ikke uvant kost for "Army" med andre ord...

 

:: Diskusjonsforum ::
Er det virkelig mulig å ligge seg i form slik Ørjan Antonsen har gjort?

Nyheter
28.03.2005
Åfjord ender ikke på 3. plassen.

22.03.2005
Steinar gjør ting han ikke kan

21.03.2005
Under Lupen: Nidaros

19.03.2005
IL Tempo-CSK 2-1

17.03.2005
Roger Kværnø på ditt skrivebord

Forum

Det skjedde