TORSDAG 25. AUGUST 2005

Mange milepæler i vente:
FØRST TIL HUNDRE?

(Statistisk avdeling) Sesongen går mot slutten og IL Tempo har nå bare ære å spille for. Ørland har forlengst sikret seg sammenlagtseieren og den gule trøya, mens Øya FC og Åfjord må gå på en kjempeblemme på siste etappe for at IL Tempo skal ha mulighet til medalje. Dermed ser det ut til at IL Tempo spiller for 4. plass og individuelle milepæler.

Tor Haakon Bjørgum returnerer til søndag og har lovet hat-trick for å sikre seg ledelsen i kampen om toppscorertittelen som Steinar Larsen forlengst har satt på sin ønskeliste. Robert Preller har grepet om servitøren med sine 6 assists mens Vegar Olsen ser ut til å ta andre stikk i vandrepokalen med sin suverende ledelse i kampen om å bli årets spiller. Ja, faktisk er det kun ut til å være Kenneth Aalbu som kan vippe stopperkjempen av pinnen. Skal dette skje må dog Aalbu spille de resterende kampene og han må i tillegg spille bra.

Erik Hoff kan greie 100 kamper neste år
Selv om enkeltsesonger byr på mange muligheter til individuelle utmerkelser og troféer på IL Tempo-gallaen, er det likevel ikke mye som overgår 100 kamper - og spesielt førstemann til 100 kamper. Kaptein Erik Hoff, hvis rekord på 70 kamper på rad ble brutt før sommerferien, kan i teorien avslutte neste sesong ved å spille sin 100. kamp. Forutsetningene for dette er dog at IL Tempo spiller i en 10-lagsserie neste sesong med 18 kamper og at Hoff ikke går glipp av en eneste kamp...

Magnus Sarheim har i flere år innehatt en sikker 2. plass på adelskalenderen, men har grunnet få kamper denne sesongen, blitt forbigått av kjempen Steinar Larsen. "Steinaldo" har fått en ny flyt denne sesongen som spiss og hans entusiasme og lojalitet har vist seg i form av mange kamper de siste sesongene.

"Haaken" kunne greid 100 poeng denne sesongen
En annen viktig milepæl og noe å pryde cv'en med når fotballkarrieren går mot slutten, er 100 poeng for én og samme klubb. Tor Haakon Bjørgum hadde alle muligheter til å nå denne fantastiske summen denne sesongen, men ble tvangsforflyttet til Raufoss anstalt grunnet økonomiske misligheter. Med kun 4 kamper igjen denne sesongen ser det ut til at IL Tempo må vente til neste sesong før milepælen nås. Nærmest Bjørgum er Erik Hoff, men hans poengsanking har vært under enhver kritikk denne sesongen, med bare to mål på straffe...

Av individuelle milepæler som kan nås i løpet av denne sesongen, nevner vi:

  • 50 poeng (Erik Eikebrokk (46))
  • 50 kamper (Vidar Brøndbo Jenssen (49))
  • IL Tempos 250. mål (247)

.: Relaterte saker :.
Flest kamper for IL Tempo
Flest poeng for IL Tempo
IL Tempos milepæler

.: Diskusjonsforum :.
Hvem blir først til 100 (poeng/kamper)?

 

 

Nyheter
25.08.2005
Før kampen IL Tempo - Sverresborg 2
22.08.2005
Ove Hoff lover "Fare for elg" på søndag
21.08.2005
IL Tempo slo tilbake etter Øya FCs ledermål
20.07.2005
Magnus Sarheim fullførte Birkebeinerrittet
20.08.2005
Så du ikke Larsens kanonscoring? Vi har bildene!
Forum

Det skjedde