ONSDAG 27. APRIL 2005

Dalehaug fornøyd med seier i serieåpningen
3 POENG FOR SEIER

(Åset kunstgressbane) Selv om Nils Dalehaug ble satt ut av spill av avføringsproblemer etter kampslutt, hadde IL Tempo-forsvaret brukbar kontroll på Åfjord-angrepet kampen gjennom. En noe lettkjøpt scoring imot karakteriserer Dalehaug som konsentrasjonssvikt og slurv.

- Det er mye verre å bli utspilt og slippe inn mål, enn å slippe inn en scoring etter slurv og tulleri. Åfjord hevet seg utover kampen, men til tross for det kom de ikke til spesielt store sjanser, sier Dalehaug.

Deles ikke ut stilpoeng i fotball
Serieåpningen var faktisk Nils Dalehaugs offisielle debut for IL Tempo i seriesammenheng, men han var ikke spesielt nervøs av den grunn.

- Jeg var ikke nervøs fordi det var min debut, men fordi jeg ville så veldig gjerne vinne. Dessuten har vi spilt mange treningskamper denne sesongen hvor vi flere ganger har vist at vi er sikre på hverandre i forsvarsrekka. Men det var viktig å ta tre poeng i dag, og laget hadde kanskje det i bakhodet etter at vi tok ledelsen.

Dalehaug er ikke spesielt fornøyd med verken eget spill eller lagets prestasjoner fremover på banen. Likevel understreker stopperkanonen at det bor minst like mye i laget som før og at IL Tempo ikke skal bli noe forsvarslag denne sesongen heller.

Neste kamp mandag
Neste oppgave for IL Tempo-gutta nå er opprykksfavoritten Bjørgan/Fosen, som knapt greide å stille lag mot Lade FK på søndag, og tapte. Mot IL Tempo har leder David Monkan varslet et langt sterkere mannskap med revansjelyst og pågangsmot.

Kampen var opprinnelig satt opp på Lade grus, men nå har IL Tempo og Bjørgan/Fosen byttet om på hjemme-/bortekamp slik at oppgjøret spilles på Marienborg gras mandag 2. mai kl. 1900.


:: Relaterte saker ::
Før kampen Bjørgan/Fosen - IL Tempo
Etter kampen Åfjord - IL Tempo 1-2

Profil: Nils Dalehaug

:: Diskusjonsforum ::
Drillofotball neste for IL Tempo?

 

 

Nyheter
26.04.2005
IL Tempo-kamper flest ender 2-1 eller 4-1

23.04.2005
IL Tempo slo Åfjord i serieåpningen

22
.04.2005
Vegar Olsen på din desktop?

20
.04.2005
Thomas Eriksen har hvilt seg i form

20
.04.2005
Preller misfornøyd tross 1-0 seier


Forum

Det skjedde