TORSDAG 22. DESEMBER 2005

Trondheim Kickers - IL Tempo 2-11
-Forsiktig med vantet!

(Nidarøhallen D2) Forventningene var nær sagt som vanlig enorme da IL Tempo tok imot Trondheim Kickers til sesongens femte seier. Ikke et tribunesete var ledig og pølsesalget i kiosken skal ha tatt seg opp. Sistnevnte kan dog skyldes Joakim Rønnings tilstedeværelse.

Mens en sedvanlig serviceinnstilt superveteran Per Pedersen stilte med keeperutstyr og hockeyhjelm, stilte superleder Eirik Rønning med en landslagsspiller i håndball, en fotballproff-wannabe, to brødrepar og Mario Lemieux look-a-like'n Vidar Jenssen.

1. periode
Perioden åpnet med IL Tempo-sjargong av ønsket art. Humøret på topp og en rekke sleivspark til medspillere og motspillere. Ja, til og med dommeren lot seg rive med i den verbale ukulturen som etter hvert utartet, noe vi skal komme tilbake senere.

Det tar ikke lang tid før Selke-kanidat (beste defensive forward) Steffen Stegavik markerer seg. Til tross for 3 treninger tidligere på dagen er formen i anmarsj og landslagssjef Marit Breivik bør virkelig vurderer Stegavik som et alternativ på midtbacken etter EM-fadesen i Russland. Stegavik noterte seg for scoring og 2 assists allerede i 1. perioden og satte en høy standard. Per Pedersen var bare en skygge av seg selv og scoret kun ett eneste mål i løpet av første 15. Sekunder før hornet går avslutter Ove Hoff et herlig angrep og scorer med det sitt første for sesongen.

2. periode
Erik Eikebrokk gjør sin entre etter å ha punktert på veien og bringer Joakim en sterkt nødvendig keeperdrakt. Etter å ha blitt bombardert med nesten 10 skudd det første kvarteret tærer det både på knær og albuer for pluggen i buret, som var lett å lure på Kickers' redusering. - Æ ska aldri ta baillen i fast grep nå mer! var Rønnings respons. På benken satt keeperfantomet Finn Morten Moe og bare ventet på å få beskjed om å varme opp, men måtte i sedvanlig Øivind Sørli-stil nøye seg med å notere statistikk og åpne døra i vantet ved innbytte, foruten gazellen Vidar Jenssen som frekt og freidig hoppet over i kjent Mario Lemiuex-stil.

2. periode var godt gjennomført for IL Tempos del og helt klart den beste. Per Pedersen åpnet perioden forferdelig med en rekke misser alene med keeper og ble etter hvert byttet ut og avspist med noen sekunder helt på tampen av perioden. Stegavik noterer seg for nye to poeng og viser tidvis at han også behersker vingspill med en rekke frekke tsjekkere fra kant. Eirik Rønning putter det første før Erik Hoff løfter et frispark over muren og i mål. Ove Hoff scorer igjen, for andre gang i dag sekunder før periodeslutt. Sistnevnte noterer seg også for en 2-minutter og er med det helt i toppen av Per Kr. Vellan-trophy (råtassen).

3. periode
Før den viktige sisteperioden ga innebandysjef Rønning klare formaninger av hva han krevde før siste 15. Per Pedersen ble blant annet tatt til side og bedt om å skjerpe seg. Erik Hoff ble også bedt om å være hakket mer forsiktig, men ville ikke høre. I en duell med to motspillere blir Hoff sr. sandwitch'et mellom disse og vantet og river ned hele vantet etter å ha påført en essensiell del av vantet en dominoeffekt som nesten gikk helt rundt. Dommeren løper til åstedet og påpeker at Hoff må være forsiktig med vantet og advarer mot at gjentatte forseelser kommer til å føre til utvisning.

Perioden åpner dårlig for IL Tempo, men så scorer Eikebrokk sin forløsende første scoring for sesongen. Per Pedersen lar seg inspirere og dunker inn to kjappe på råskap og tempo. Kampen ligger så lenge og vipper og det er vanskelig å spå utfallet. Kaptein Erik Hoff beslutter derfor å ta ut keeper og spille med 6 utespillere det siste minuttet for å skape overtall forover på banen. Kickers legger igjen 3 alene på topp og lykkes med sin taktikk og kontrer inn et mål helt på tampen, eller det var kanskje litt før, men det spiller ikke noe rolle. Kapteinen greier også å pådra seg 2 minutter på overtid etter å ha pælma kølla etter ballen i et forsøk på å blokkere den. Dermed viktige poeng for Hoff, i kampen om Per Kr. Vellan-trophy, den eneste konkurransen han ser ut til å kunne ha mulighet til å vinne denne sesongen.


.: Relaterte saker :.
Innebandy Online Trondheim Kickers 2-11 IL Tempo

.: Diskusjonsforum :.
Hvem vinner Per Kr. Vellan-trophy?


 

Forum
 
Det skjedde