MANDAG 22. AUGUST 2005

Ove Hoff herjet på høyrebacken mot Øya FC:
REISER I MILITÆRET

(Nissekollen) Han startet IL Tempo-karrieren som en høyst lovende keeper og skulle en gang for alle ta over stafettpinnen fra Frank Halvei, som hadde satt en skyhøy standard. Ove Hoff imponerte alle de første kampene, men ble etter hvert lei av å måtte forsvare IL Tempo-målet dønn alene. Akkurat som Frank Halvei og Roger Kværnø valgte også Ove å sette ned foten for videre keeperspill og konverterte til back/ving på dagen.

Etter en kronglete start på 2005-sesongen og et par kamper i mål har "Elg" for alvor tatt grepet om høyrebacken. Hans stabile prestasjoner kuliminerte med bestemannspremien i innhoppet mot Åfjord og ble også kåret til månedens spiller i juli. Derfor er det høyst upassende for IL Tempo og Ove at landets forsvarsstyrker ønsker seg spillerens tjenester.

Én kamp å gjøre det på.
Førstkommende søndag spiller Ove høyst sannsynlig sin siste kamp for sesongen, før han dagen etter setter snuten mot Sessvollmoen. Ove var mannen bak pasningen som ga IL Tempo seiersmålet mot Øya FC i går, mot Sverresborg 2 har han planer om å sette et skikkelig sesongpunktum med scoring.

- Det er veldig morsomt å spille for IL Tempo for tiden, derfor er det veldig bittert at sesongen min stopper på søndag. Men jeg er ung, jeg er veltrent, jeg er kjekk og jeg har mange sesonger igjen for IL Tempo. Ingen rekorder skal føle seg trygge når jeg returnerer til klubben høsten 2006. Dessuten regner jeg med å få med meg en og annen kamp før det når det passer seg slik i forbindelse med permisjon eller turnus, sier Ove og gjør elg-bevegelsen slik at alle begynner å le.

IL Tempo vil benytte anledningen til å ønske Ove Hoff lykke til med kampen mot Sverresborg 2. Måtte kampen gi deg det målet du ønsker deg og samtidig ønske "Elg" god tur til Sessvollmoen, måtte du væte senga slik at du returnerer til Trondheim i løpet av en uke...

.: Relaterte saker :.
Last ned "Fare for elg" i høyere oppløsning
IL Tempo 2-1 Øya FC

.: Diskusjonsforum :.
Føler du deg trygg med Ove Hoff i hæren?

 

 

Nyheter
21.08.2005
IL Tempo slo tilbake etter Øya FCs ledermål
20.07.2005
Magnus Sarheim fullførte Birkebeinerrittet
20.08.2005
Så du ikke Larsens kanonscoring? Vi har bildene!
20.08.2005
Steinar Larsen er Nidaros' nemesis
19.08.2005
IL Tempo banket Nidaros 4-1 på Nissekollen
Forum

Det skjedde