MANDAG 9. MAI 2011

Sportsspegeln: Andre serierunde:
GLIMT SJOKKERTE MOT NIDELV

(Regnbuen og luftslottet) Rundens store overraskelse på Glimt gras, der hjemmelaget holdt lekestue med seriefavoritt Nidelv. Et bortelag ribbet for stjerner var sjanseløse mot krigerne fra Glimt.

(Glimt - Nidelv 2-0) Eivind Selven skriver følgende om kampen på Glimt sine Facebook-sider.

My kjemping og lite finspæll, men etter kvart fekk Glimtan kobla et lite grep om det som skjedd. Like før pause kom det første målet på en nyyydelig corner fra han Kjetil som evigunge Eivind Landrø heada like sikkert i mål som han har gjort de siste 20 åran.

Etter pause pressa Nidelv litt på fra start, men det vart tydelig at dæm hadd itj all verden å kom med. Glimtan lå stødig bakover og slapp te meget få sjansa. Et skudd i tverrliggern va det nærmast dæm kom.Nidelv prøvd å press på slutten, men oppnådd itj stort anna enn å blottlegg sæ bakover. Glimtan utnytta selvfølgelig det, og på overtid havna en presis corner fra han Olav te den notoriske måljegern Tuben som sikra seiere.

Serierunden ble innledet onsdag med tre borteseirer. Litt ironisk ettersom den første serierunden var en ren triumfferd for hjemmelagene.

Først ute var T.Ø.H. v IL Tempo, i en kamp hjemmelaget hadde fortjent å vinne vurdert etter spill, sjanser, straffespark og stangskudd. IL Tempo holdt stand defensivt og scoret på en av sine få sjanser i 2. omgang. Dermed står IL Tempo fortsatt uten poengtap, til tross for 3 straffespark mot seg.

(Leinstrand - Tiller 2 2-4) Også Tiller 2 (bildet over) fortsatte den gode starten på sesongen med seier borte mot Leinstrand. Det var forventet målfest på Leinstrand gras denne onsdagen, og begge lagene leverte som vanlig. Tillers 4-2 seier betyr at begge lagene har vært involvert i 16 scoringer denne sesongen.

LeinstrandFotball.net skriver følgende:

Nok en gang måtte vi gå slukøret av banen uten poeng, men vi henger brukbart med spillemessig og det må vi ta med oss videre, selv om det er meget svakt å ikke hente hjem tre poeng når vi har en mann mer i en hel time.

2-2 står seg til pause og i pausen føler vi oss sikre på at dette går vår vei. Kanskje for sikre?

11 mot 10 i over 60 minutter skal normalt gå veien, men vi ble for selvsikre. Etter halvspilt andre omgang er vår høyreback Johansen uheldig og sender en 5-meter rett i beina på en Tiller-angriper som setter ballen bak Vårvik. 3-2 og vi får oss en psykisk knekk. Hva nå?

Til tider virket det som om de hvitkledde fra Tiller var en mann mer enn oss, og ikke omvendt. Vi hadde flere 100% sjanser, men ingen gikk i nettet, til fortvilelse blant de 15 oppmøtte på tribunen.

Tiller 2 gikk noen minutter senere opp i 4-2 som også ble sluttresultatet.

(Rennebu - Oppdal 0-1) På Rennebu kunstgress vant Oppdal årets første lokalderby. I en krigerkamp med mange røffe dueller og lite finspill ble til slutt Torgrim Skårsmoen matchvinner. Dermed fortsetter lagene å leve videre i hver sin ende av tabellen.

oppdalingen.no skriver at hele kampen var preget av mye dueller og lite finspill, men det var allikevel Oppdal som skapte mest. Det ville seg imidlertid ikke.

Etter 67 minutter løsnet det takket være en soloprestasjon av Torgrim Bøe Skårsmoen. Teknikeren driblet seg forbi et par Rennebu-spillere før han skjøt ballen hardt og lavt nede i hjørnet fra rundt 18 meter.

Rennebu klarte ikke å sette noe trykk på bortelaget mot slutten og kampen endte 0-1. På to kamper har Rennebu null poeng, mens Oppdal har seks.

Runden ble avsluttet, litt forsinket, på søndag, med nok et lokalderby. Denne gangen på Frøya, hvor Hitra fikk smake på Frøya 2 sin vrede etter stortapet for Oppdal i runde 1.

(Frøya 2 - Hitra 6-1) Lokalavisen Hitra-Frøya skriver følgende om kampen i finværet på Frøya:

Lokaloppgjøret mellom Frøya 2 og Hitra ble liksom aldri helt den store kampen. Til det var forskjellen på lagene for stor.

Frøya trillet og trillet ball, mens Hitra-spillerne ble på etterskudd stort sett gjennom hele kampen. Dog noe framgang for Hitra i forhold til seriepremieren.