LØRDAG 23. APRIL 2011

Trønderfotball.no tipper 5. divisjon avdeling 3:
IL TEMPO på 2. plass

(Trønderfotball) Det trønderske fotballnettstedet tronderfotball.no har raslet med fyllepenn og tarot-kort og mener de kan avsløre hvordan tabellen i 5. divisjon avdeling 3 vil se ut i oktober 2011.

Allerede 18. januar inneværende år gikk c53twve0h_db478742.no vitenskapelig til verks og regnet seg frem til sluttresultatet i 5. divisjon avdeling 3

Faktoranalysen rangerte IL Tempo som nr. 1.

Nå henger flere seg på, men tronderfotball.no benytter seg av lite troverdige synsemetoder som spåkonelogikk og terningkast fremfor logisk fremgangsmåte.

Ifølge Trønderfotballs forhastede og lite gjennomtenkte vurdering må Nidelv se seg påklistret merket "storfavoritt".

- I 5. divisjon avdeling 3 ser vi en klar favoritt med noen få outsidere. Nidelv bør og skal vinne denne avdelingen basert på stall og resultater, både i fjor og i vinter. Nidelv har sterke resultater med blant annet seier mot fjorårets 3.divisjonsklubb Heimdal og slo blant annet avdelingskollega Frøya 2 i Vinterserien.

Hva med IL Tempo?

- Bak Nidelv finner vi en gruppe med IL Tempo som var et poeng unna trygg grunn i fjor med sin 4.plass, studentene på TØH og Frøya 2. Frøya 2 slo blant annet 4.divisjonsfavorittene Neset (som også vant Vinterserien) i og kan på sitt beste slå de fleste i denne avdelingen.

Men hvem rykker ned?

- Nederst tror vi Rennebu og Oppdal kommer til å slite, basert på fjoråret. Tiller 2 kan også slite hvis de stiller med mye av det samme laget som i fjor. Tiller 2 hadde kun Rennebu bak seg i sin 4.divisjonsavdelig i fjor og var et lag som svingte veldig. Spennende å se i år, men vi tror de akkurat klarer seg.

TRØNDERFOTBALLs TIPS:
1. Nidelv
2. IL Tempo
3. T.Ø.H.
4. Frøya 2
5. Glimt
6. Hitra
7. Leinstrand
8. Tiller 2
9. Oppdal
10. Rennebu

Sammenlignet med IL Tempo.no sitt tips fra januar, skiller likevel ikke tipset seg radikalt ut. IL Tempo.no har samme to lag på på toppen og samme tre lag i bunnen, om dog i en noe annerledes rekkefølge.

IL TEMPO.NOs TIPS:
1. IL Tempo
2. Nidelv
3. Glimt
4. T.Ø.H.
5. Hitra
6. Leinstrand
7. Frøya 2
8. Oppdal
9. Tiller 2
10. Rennebu

Det er likevel ikke alle som ser ut til å være enig med verken c53twve0h_db478742.no eller tronderfotball.no sine tips.

En innringer ved navn Steinulf raser mot Trønderfotball sitt tips:

- Tror Trønderfotball ikke treffer med sine spådommer i 5.div. avd. 3. At Tiller 2 er på nippet til å rykke ned, tror jeg er årets undervurdering. At TF ikke har fått med seg stallen til Tiller fotball (22-24 spillere som er aktuell for Fair Play ligaen) De som ikke spiller i 2.div.,vil etter det jeg skjønner, spille 5.div., og det må man si er et rimelig godt lag!) Ifjor var laget i 4.div. enkelte ganger så som så, men i år tror jeg Tiller vil at de fleste "reservene" skal spille, og at dermed 5.div. laget mest sannsynlig (etter min mening) vil kjempe med Nidelv og Tempo (kanskje T.Ø.H.) om opprykk til 4.div.

Flotte betraktninger der. Årets undervurdering, eller ikke, vil vise seg i oktober.