Velkommen til IL Tempo

 

TORSDAG 31. MARS 2011

Bent Skretting forlater IL Tempo til fordel for 6. divisjonsklubb:
- VIL TRAPPE NED I LENSVIK

(Nidaros Cageball) Det finnes mange måter å avslutte et forhold på. Den feigeste er kanskje via sms. Bent Skretting valgte å gjøre det slutt med IL Tempo på den måten.

En epoke er over. En fotballkarriere forbi.

Tidlig i februar tikket sms'en inn på Erik Eikebrokks svarte blackberry.

- Jeg slutter i IL Tempo. Hilsen Bent Skretting.

Etter å ha vært en av IL Tempos mest betrodde og populære spillere gjennom tre sesonger, fant Bent Skretting ut at nok fikk være nok.

Spillere IL Tempo.no har vært i kontakt med, reagerte med vantro, men etter å ha betraktet informasjonen, ble vantroen raskt snutt til et skuldertrekk og medynk.

- Lykke til i Lensvik. Du kan trenge det, var svaret fra en ubrydd Robert Preller.

23 kamper for IL Tempo endte med 18 seire, 1 uavgjort og 4 tap. Høydepunktet kom utvilsomt i opprykkssesongen 2009 da Skretting var en av IL Tempos viktigste spillere.

Nå slutter han seg til nysatsende Lensvik, med de tidligere IL Tempo-spillerne Robin Indergård, Ole Kristian Indergård og storebror Stein Roar Skretting.

I en kort kommentar avviser likevel Skretting at det er familiære årsaker som ligger til grunn for beslutningen:

- Jeg har bestemt meg for å trappe ned, og en nedtrapping med færre treninger og færre kamper står ikke i stil med det moroa koster.

Lensvik-kongen Ole Kristian Indergård hyller Skretting som den hjemvendte sønn og avviser at 24-åringen kun skal være med for halv maskin.

- Bare tull. Skretting kommer til å heve Lensvik til gamle høyder, sier en entusiastisk Indergård, og sikler utvilsomt etter tiden da Skretting var forsvarspilaren i Lensvik-laget som tok seg til finalen i Norway Cup.

IL Tempo er likevel ikke helt fri for sleivspark:

- Bent Skretting lusket stille og forsiktig inn i IL Tempo-leiren i 2007. Han var singel, jomfru, uten selvtillit og greide ikke å holde nede en svelg øl uten påfølgende oppstøt. Å lykkes i IL Tempo forutsetter personlig utvikling og karakterstyrke, sier en IL Tempo-spiller.

Som fortsetter:

- Derfor er det synd at han forlater oss som en sviker. Det er ikke til å legge skjul på at jeg ønsker både Skretting og Lensvik dit pepper'n gror etter dette.

Og får støtte av andre:

- Verken Ole Kristian Indergård eller Bent Skretting bli å finne i mitt juleselskap, for å si det sånn.

Det er blitt spekulert i om IL Tempo kommer til å kreve kompensasjon fra Lensvik i forbindelse med overgangen, noe IL Tempos nye sportsdirektør Kent Stian Holmli avviser bastant:

- Nei. Restavfall går i restavfall og spesialavfall går i den røde boksen. I IL Tempo er lojalitet, tillit og kampånd viktige postulater. Skretting har tydeligvis ingen av delene, sier en bitter Holmli?

- Nei, ikke bitter. Ambisiøs! Vi jobber videre med de spillerne som virkelig vil noe.

Bent Skretting har nektet å stille opp til et personlig intervju med IL Tempo.no og at han kun kommer til å besvare spørsmål sendt via sms.

Sms-korrespondent Andreas Thyge Nielsen sier i en kommentar at Bent Skretting ikke lenger er å finne på sms-lista og at et sms-intervju derfor ikke vil la seg gjøre.