Velkommen til IL Tempo

SØNDAG 6. FEBRUAR 2011

LIVE fra Meråker-hallen:
IL TEMPO v HOMMELVIK 1-0 eeo

(Meråker) IL Tempo avgjorde på golden goal da Hommelvik ble slått 1-0 i 1/16 delsfinalen i Magnar Lundemos Minnecup.

Til tross for flere gode scoringsmuligheter greide verken IL Tempo eller Hommelvik å score i løpet av kampens 15 ordinære minutter. Dermed måtte lagene ut i én ekstraomgang på 3 minutter.

Midtveis i tilleggstiden kontret IL Tempo med Yavus Akbina (bildet), Bruno Coelho og Morten Solem. Coelho, som tidligere i turneringen hadde fått forbud mot skudd fra distanse, klinket til fra 16 meter. Ballen rullet etter hvert inn til keeper, som reddet, men kunne ikke hindre ballen i å rulle IL Tempos vei.

Morten Solem var som vanlig på rett plass til rett tid og fikk lurt ballen i mål fra vanskelig vinkel. Dermed avansement til 1/8 delsfinale.

Søndag 6. februar kl 08:00
1/16 finale - Meråker-hallen
IL Tempo v Hommelvik 0-0 (1-0 eeo)
Mål: 1-0 Morten Solem 17" (Bruno Coelho)
Lag: Christian Grindvold - Vegar Olsen GK, Vidar Guttormsen, Ketil Thorsø (Robert Preller) - Åsmund Nielsen, Bruno Coelho, Morten Solem - Yavus Akbina (Tor Martin Olsen) Ubenyttet reserve: Erik Eikebrokk

Motstander blir 4. divisjonslaget Fram, som endte på 3. plass i sin 4. divisjonsavdeling i 2010.