Velkommen til IL Tempo

 

TORSDAG 3. FEBRUAR 2011

Kattem IL ønsker seg Olsen, koste hva det koste vil:
VEGAR OLSEN I TENKEBOKSEN

(Åsheim) Kattem IL fikk i går tillatelsen fra IL Tempo til å samtale med Vegar Olsen om en avtale. Det er sålangt ikke kommet til forhandlinger mellom de to klubbene om overgangssum, men etter det c53twve0h_db478742.no kjenner til skal Kattem ha forevist Olsen et fett kontraktsforslag, samt orientert om sine ambisjoner og hvilken rolle Olsen skal spille i laget.

Kattem IL rykket som kjent ned fra 3. divisjon i 2010. Laget har siden skiftet ut treneren og innsatt (den tidligere) fotballeleganten Eirik Arestøl. Arestøl har tatt fatt på den nærmest umulige jobben med å gjenoppbygge et spillerribbet Kattem, og første navn på blokka skal altså være IL Tempos Vegar Olsen.

Det var onsdag ettermiddag at det første forhandlingskortet ristet veggene i IL Tempo-klubbhuset.

I en e-post sendt via Kattem-leder Tom Lundmark forespør Arestøl:

- Vi ønsker å ta kontakt med Vegar Olsen for å drøfte fremtidige planer og en eventuell overgang til Kattem.

På vegne av Vegar Olsen, som ikke har egen agent, forespurte IL Tempo-leder Erik Eikebrokk om hvordan Kattem hadde tenkt å bruke Olsen. Fra mailen kan man klart å tydelig lese at det ikke er primært som spiller Kattem har tenkt å bruke 30-åringen.

- Det står jo at Kattem hovedsaklig ønsker å drøfte fremtidige planer med Olsen. Og at en overgang bare er noe som kommer i tillegg, noe "eventuelt"...

- Jeg ønsket å få klarhet i hva dette var for noe, men Kattem virket ikke å være spesielt imøtekommende på dette stadiet.

Det har heller ikke lykkes IL Tempo.no å komme i kontakt med 4. divisjonsklubben som holder til på Åsheim.

- Dette er ikke lenger en IL Tempo-sak, men en sak mellom Vegar Olsen og Kattem. Det har aldri vært i IL Tempos interesse å holde igjen spillere som ønsker seg bort fra klubben, oppsummerer Eikebrokk.

Vegar Olsen sier i en sms at han for tiden er i tenkeboksen, men vil gå ut med en pressemelding fredag 4. februar.