Velkommen til IL Tempo

 

ONSDAG 12. JANUAR 2011

Erik Eikebrokk utfordrer IL Tempo-spillere og fans verden over:
- TAR MANKEN HVIS 50 STK STØTTER IL TEMPO PÅ GRASROTA

(Wessels gate) Erik Eikebrokk utfordrer IL Tempo-spillere og fans verden over til å tilknytte sitt Norsk Tippings spillekort til IL Tempos grasrotandel. Eikebrokk lover å snauklippe seg om antallet når 50 før seriestart 30. april

  • Antall registrerte grasrotandeler per 12.01.11: 16

- Jeg blir skuffet om vi ikke greier det! sier Eikebrokk.

Grasrotandelen var et statlig tiltak i regi kulturminister Trond Giske som skulle generere økte inntekter til breddefotballen gjennom spillemidlene.

Ifølge Eikebrokk er det rasende enkelt å øke inntektene for IL Tempo.

- Det er genialt enkelt. Det forutsetter at du har et spillekort gjennom Norsk Tipping. Send en sms med GRASROTANDELEN 983702236 til 2020 og IL Tempo får deretter 5% av alt du spiller. Det påløper såklart ikke spilleren økte utgifter, regninga tar Norsk Tipping.

I motsetning til hva det manipulerte bildet over viser, har Eikebrokk aldri vært kortklipt, men frykter ikke resultatet:

- Alt kler den smukke, sier han bekymringsløst.

Det viktigste for Eikebrokk er likevel at IL Tempo øker inntektene og bedrer likviditeten.

- Hvor vanskelig kan det være å få familie og venner til å registrere spillekortet sitt på IL Tempo? 50% av alle som har spillekort har ikke tatt seg bryet verdt å registrere grasrotandel engang.

Og messer gestikulerende videre:

- Det er på tide at spillerne tar ansvar! Om det viktige er å få meg snauklippet eller øke inntektene for IL Tempo, går ut på det samme for IL Tempo.

IL Tempo.no tror det kan bli morsomt å se Eikebrokk med dildoklipp og oppfordrer samtlige til å registrere sin Grasrotandel til IL Tempo.

Send sms GRASROTANDELEN 983702236 til 2020 og gi ditt bidrag!

Alternativt kan man gå til sin kommisjonær og si de magiske ordene GRASROTANDEL og IL TEMPO, så er det i orden på null komms niks.

(klikk lenken under for andre fremgangsmåter å registrere andelen på)