Velkommen til IL Tempo

 

TIRSDAG 11. JANUAR 2011

Tanksenteren "Big Jo" Darell endelig tilbake i IL Tempo-trøya:
LOVER 20 MÅL

(Black Lademo) Han ble født som keeper, men levde som spiss. Jo Espen Darell var en av bydelens aller flotteste med hansker på, men i sitt indre trodde han seg som notorisk målscorer. Etter en håndfull kretslagskamper og utallige titler for Ranheim, var det nok. Det var spiss han ville bli.

- Det er kjedelig å stå i mål, forklarer Darell.

Og føler ikke at det er så mye mer å si enn det. Statistikken hans for IL Tempo taler for seg. Han har beviselig noe å fare med med ballen i beina også.

Flere av de 28 kampene han har spilt for IL Tempo har vært mellom stengene, i tillegg har han nesten for vane å spille bare halve kamper. Enten på grunn av krampe, skader, humør eller andre tilfeldige årsaker han måtte finne på den dagen.

Likevel har han scoret 20 mål på 28 kamper. En av de beste scoringsstatistikkene i IL Tempo. Kanskje den beste, om det hadde vært statistikker tilgjengelig for finregning.

Darell selv er ikke så opptatt av denslags.

- Det viktigste for meg er at laget vinner.

Og avviser at det er noe problem å stå i mål en gang i blant.

- Hvis det er til det beste for laget, står jeg gjerne i mål. Men hvordan akkurat dét kan være til det beste, har jeg vanskeligheter med å se.

Selv om han nå har vært to år borte fra IL Tempo og Trøndelag har han fått med seg IL Tempos imponerende resultater de siste årene.

- Ja, de har da internett i Oslo også. Imponerende saker. Jeg har vært på gjestevisitt ved noen anledninger og fått med meg noen kamper fra tribunen. Laget er utvilsomt bedre nå enn da jeg forlot klubben.

Og bekrefter med det ydmykheten IL Tempo har lært å kjenne i Darell siden debuten i 2006.

- Det skal bli hardt å komme inn på laget, men jeg skal gjøre mitt beste, trene hardt og score så mange mål jeg kan, så får det være opp til det sportslige apparatus å ta ut laget, sier Darell på sedvanlig solidarisk vis.

Hvor mange?

- 20 burde jeg greie - minst! I alle fall om jeg spiller halvparten av halvparten av kampene.

Darell burde med det være en solig forsterkning foran 2011-sesongen.

IL Tempo.no benytter anledningen til å ønske Darell lykke til!