Velkommen til IL Tempo

 

MANDAG 17. JANUAR 2011

Tor Martin Olsen har løsningen på IL Tempos scoringsproblemer:
SATSER SOM SPISS

(Øvre Singsaker) Tor Martin Olsen har sett seg lei på IL Tempo-spissenes sjansesløseri. Nå vil han gjøre spissplassen til sin egen, og krever å bli tatt på alvor.

- Det er kanskje noen som tror dette er et PR-stunt. Det kan jeg avkrefte umiddelbart, sier Olsen ved lunsjbordet i Televerkets bygg på Tyholt.

Helt siden det relativt korte oppholdet i Malvik i 2010-sesongen har "Kula" fått smaken på et sunnere og mer aktivt liv. Daglige treninger kombineres med sunt og magert kosthold. Endringen i livsstil har gitt resultater.

- Det er slutt på lange netter på Circus, det er slutt på seigmenn, frossenpizza og red bull. Nå er det kylling, svinefilet og grønnsaker som gjelder, flirer Olsen mens han finner frem nistepakken fra ryggsekken.

På et drøyt halvår har ex-keeperen, som han nå liker å kalle seg, gått ned nærmere 13 kilo. Ikke bare har han kvittet seg med overflødig fett, han har også bygd muskler.

Fotballmuskler, kaller han det.

- Jeg er i mitt livs form. Jeg scorer mål på gøy, hvem skal hindre meg i å gjøre spissplassen til min egen? spør Olsen.

Og svarer på sitt eget spørsmål.

- Jeg bør greie 20 mål, minst. I tillegg til at jeg skal jobbe knallhardt defensivt. IL Tempo kommer til å få en ny dimensjon.

Og ler bare på spørsmål om ikke spillere som Morten Solem, Richard Nilsen, Morten Grahl-Madsen og Yavus Akbina trolig vil ha et ord med i kampen om plassene på laget...

- Hvem er det?

Olsen forklarer at dette er ikke noe plutselig innfall han har fått innover seg. Han skryter på seg en imponerende CV og viser bl.a. til at han har blitt toppscorer i bedriftsserien flere ganger.

I tillegg poengterer Olsen at han imponerte alle under CSK Julecup sist.

- Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger etter julecupen. Ikke minst fra medspillerne mine. De mente jeg gjorde en meget god figur på spissplass, forklarer Olsen.

Emil Hauge besvarte IL Tempo.no sitt anrop, men ønsket ikke å kommentere saken han fikk seg presentert.

- Hvis "Kula" vil satse som spiss får jeg bare ønske lykke til, var Kattem-spillerens kryptiske svar.