Velkommen til IL Tempo

 

MANDAG 24. JANUAR 2011

Tøffingen Vegar Olsen fnyser av tøffelryktene:
- NO MORE MISTER NICE GUY

(Rosten) Vegar Olsen ble nær sagt som forventet "Årets råtass" i 2010. Ironisk nok - ettersom knapt noen av kortene kom som resultat av fysisk spill. Først ble han utvist i bortekampen mot Rissa for å ha gjort tegn med fingrene til dommeren, så fikk han se det røde i hjemmekampen mot Bjørgan, for verbale sleivspark mot en motspiller. Spørsmålet fra media lot ikke vente på seg - hadde kjempen fra Fossegrenda blitt porøs?

- Bare vent! advarer Olsen.

Sklitaklingene hagler på stuegolvet på Romemyra. Den eller det som måtte være så uheldig å stå i veien blir dratt med i dragsuget. Være seg unger, kjerring eller tilfeldig nips.

- Sesongoppkjøringa er i gang, forklarer Olsen.

Uvitende, eller kanskje heller ignorerende, til at en ming-vase går i bakken.

- Kollateralskader, sier en ordknapp Olsen.

Olsen, som brakk begge beinene i leggen i en seriekamp for Gimse i 2007, har trent godt det siste året og vist jevn formstigning i takt med IL Tempos gode resultater.

Olsen går langt i å antyde en direkte årsakssammenheng.

- Det er helt naturlig at IL Tempo gjør det bedre når Olsen er i god form, konkluderer en kledelig ydmyk Olsen som etter fylte 30 har begynt å omtale seg selv i 3. person.

Og virker som en farlig mann i kampen om å bli "Årets spiller" i IL Tempo i 2011, et trofé han har vunnet tre ganger tidligere.


Marketh thy word.