MANDAG 30. JUNI 2008

IL Tempo finner frem glemte skjeletter fra fortiden:
"ØNSKEREPRISEN"

(IL Tempo Arkiv) Nå som IL Tempo snart går inn i sitt 10. år kan laget se tilbake på 9 år med sportslige opp- og nedturer. Men selv om prestasjonene har variert, har det ikke manglet på humoristiske bidrag fra et utall IL Tempo-personligheter med og uten kunstnerisk selvinnsikt. Etter intens møkkagraving fra både før, under og etter IL Tempo-tiden er det smått utrolige greier IL Tempos møkkagravere har spadd opp fra en sikker død. Nå er det DU som bestemmer hvilket innslag som skal publiseres her i "Ønskereprisen", EKSKLUSIVT på IL Tempo.no.

Stem på Haaken, hvis du vil høre Bjørgum-brødrenes musikalske innslag fra en EP de laget i 2001. EP'en inneholder 3 sanger med Tor Haakon Bjørgum som andre-sanger. Duoen slo aldri gjennom på det nasjonale markedet, men fikk tilbud fra Stargate, et tilbud de takket nei til. Heldigvis? Stem på Ketil, hvis du vil se Ketil Thorsøs tidligere omtalte innslag i forbindelse med IDOL-deltagelsen i 2004. Se Ketil ta imot TV2s utsendte reporter hjemme i sin egen stue foran peisen. Thorsø forteller at han er en boybanddude med sans for fotball og ski, før han endelig møter den fryktende juryen med sin versjon av "Angels."
Stem på Erik, hvis du vil se Erik Eikebrokk fra småguttetiden i Strindheim. Det morsomme med dette klippet er at Eikebrokk selv ikke har ballen, men hjelper på en måte til, når en medspiller fyrer av et skudd, ved selv å lade kanonen og sparke ut i løse lufta. Stem på Shine, hvis du vil høre gjennombruddslåta til Trondheims-bandet Shine. Shine bestod av 5 gutter, hvor 3 av dem tilsammen har over 50 kamper for IL Tempo og en 4. mann har vært trener for IL Tempo 2. Låta du kan få høre er sommerhit'en "Waiting for the Summer."
Stem på Alex, hvis du vil se høydepunktene fra Bill. Mrk. Bryllup, da den tidligere IL Tempo 2-spilleren Alexander Kongshaug deltok i TV3 sin reality-satsning som forsøkte å spleise en singel dame i godt voksen alder med den lune trøndergutten Alexander Kongshaug. Stem på Solem, hvis du vil se kulehopperen Morten Solem som trodde at et skirenn varte i kun én omgang og ikke i to. Her kan du se Rossignol-gutten såvidt komme frem til kulen i det rekordkorte hoppet i mammutbakken i Oberstdorf. Hoppet er fra 2005 da Solem var på sitt ypperste.
Stem på Vegar, hvis du vil se det legendariske bildet av en ung Vegar Olsen med luftige krøller, helt uten bruk av krølltang eller andre hjelpemidler. "Because you're worth it."

Husk! Det er DIN stemme som avgjør!
Du stemmer øverst på siden, i høyre kolonne.