TIRSDAG 27. MAI 2008

Ingen gruskamp mot Kroppan likevel:
ENDRINGER I KAMPOPPSETTET

(Fotballkretsen) Da IL Tempo-spillerne så at det lå an til gruskamp mot Kroppan raste de mot Fotballkretsens administrative papirflyttere. "Hvordan skal vi spille festfotball på en potetåker", "IL Tempo hører ikke hjemme på annet enn en golfgreen eller snookerteppe" og "Yes, Lade 5 grus" (sistnevnte selvfølgelig fra Thyge Nielsen) var bare noen av reaksjonene fra spillergruppa. Etter dialog med Kroppan og Fotballkretsen har nå problemet løst seg og kampen flyttes til Lade kunstgress.

- Vi gikk tidlig i dialog med Kroppan for å få flyttet denne kampen. Flere IL Tempo-spillere begynner å trekke på åra, mens den unge garde ikke har råd til å investere i grus-sko midt i tøffe eksamensperioder. Kroppan viste stor imøtekommenhet og utviste selv ønsker om å spille kamper på mer egnete anleggsflater, sier en representant for IL Tempo.

IL Tempo fikk i oppdrag fra Fotballkretsen å samarbeide med Kroppan om å finne ny tid og sted for kampen, senest 23. mai, men førstevalget for spilleplate gikk i vasken i tolvte time. Dermed tok sheriffen i Fotballkretsen, Audun Damås, saken i egne hender og satte kampen til fredag 20. juni kl. 19:15 på Lade kunstgress.

Flere kamper som er flyttet
For å unngå at tilskuere fortsetter å møte opp på kamper som er flyttet (les: Keown) følger herunder en oversikt over andre kamper som er flyttet fra sitt opprinnelige sted eller tidspunkt:

  • Tirsdag 27.05.08 kl. 21:00 Astor v IL Tempo, Astor kunstgress
  • Fredag 20.05.08 kl. 19:15 Kroppan v IL Tempo, Lade kunstgress
  • Søndag 15.06.08 kl. 15:00 IL Tempo v Vestbyen, Lade kunstgress
  • Lørdag 27.09.08 kl. 16:00 KIL/Hemne 2 v IL Tempo, Ånesøyan gras

PS! Også oppgjøret IL Tempo v Astor 2 satt opp søndag 31.08.08 på Lade 6 grus vil bli flyttet, men klubben har foreløpig ikke intensivert arbeidet med å finne ny dato og arena.