TORSDAG 17. APRIL 2008

IL Tempo forsterker troppen ytterligere:
HILS PÅ 0,1 TONN "FINCKEN"

(Regnbuen og luftslottet) Det siste medlemmet av IL Tempos 0,1 tonn-klubb er, ingen ringere enn, spisslegenden Stian Finckenhagen. "Fincken," blant venner, har de siste årene slitt med motivasjon, scoringsvaksinasjon og overvekt og har nå bestemt seg for å tilfredsstille sitt notoriske scoringsbehov for IL Tempo. 26-åringen har imponert på prøvespill i silly season og ble veid og funnet tung nok for en plass i stallen.

- Jeg hører rykter om at i IL Tempo settes det høyt å score hattrick. Hvis jeg får trent litt mer fremover og kommer meg i form, garanterer jeg minst tre hattrick denne sesongen, sier den storkjefta kjeftesmella, som etter 2007-sesongen egentlig la skoene på hylla.

Selv om Nidelv berget 3. divisjonsplassen i siste serierunde i fjor, var det likevel noe som manglet på gressflekken nede ved elva. Ambisjonsnivået var ikke lenger 2. divisjon, noe som manifesterte seg gjennom jubelscenene som fant sted da Nidelv berget plassen i 12. time.

3 mål på 3 kamper så langt, og mer skal det bli
Til tross for lite treningsgrunnlag imponerte Finckenhagen IL Tempos sportslige utvalg i nok grad til å bli tatt ut i den 27-manns store troppen. Sjefen over alle sjefer, Magnus Sarheim, sa etter kampen mot Gimse at det var ingen selvfølge at det var plass til flere spillere i troppen.

- Nei, troppen er egentlig tatt ut. Det skal egentlig ekstremt imponerende cv'er til for at vi skal utvide den ytterligere. Emil Hauge er tildelt spillernummer 32 og er spilleklar fra slutten av juni, mens Stian Finckenhagens inntreden foreløpig markerer sluttstrek for flere spillere denne sesongen. Likevel sier vi aldri aldri i IL Tempo, vi har alltid nese for spillere som forsterker laget, men det skal være spillere som kan gi gode bidrag både på og utenfor banen, miljø- og moralmessig. Vi setter store krav, sier Sarheim på Klæbu kunstgress.

Finckenhagen startet oppgjøret mot Lade FK, og viste seg frem på en imponerende måte i 2. omgang med scoring og assist. Oppgjøret mot Byåsen 12 ble en skuffelse i så måte, men mot Gimse var "Fincken" igjen seg selv. 2 mål og 1 assist lar seg høre, da får det ikke hjelpe at hattrick-muligheten på tampen ble utnyttet særs dårlig.

IL Tempo benytter anledningen til å ønske Stian Finckenhagen til lykke med trøye nummer 13, sesongen 2008 og jakten på minst tre hattrick.