SØNDAG 6. APRIL 2008

Rekordmange treningskamper i 2008:
2 NYE MOTSTANDERE KLARE

(Regnbuen og luftslottet) Aldri før har IL Tempo investert mer tid og penger for å nå sine kortsiktige mål. Treningsoppkjøringen før 2008-sesongen er den beste noensinne, og legger med det grunnlaget for forventninger som går langt utenpå det laget har operert under tidligere. I fjor var IL Tempo knapt nevnt som opprykkskandidat hos en eneste bookmaker, i år er IL Tempo laget på alles lepper. IL Tempo gjør sitt for at laget og spillerne skal være best mulig forberedt.

IL Tempo har allerede spilt 4 treningskamper i 2008. Etter tap mot Munkholmen i den første, har prestasjonene og resultatene steget jevnt. Uavgjort mot Gimse og Utleira burde vært komfortable seire, men 2. omgangen mot Lade FK viste at formen er i anmarsj og de offensive holdningene fra fjorårssesongen er på vei. Førstkommende mandag venter årets til nå hardeste motstander, i form av 4. divisjonslaget Byåsen 12 (Festfotball).

- Totalt denne sesongen spiller vi 25 kamper, i tillegg til at antall treningstimer er doblet. I fjor spilte vi totalt 18 kamper, hadde tilfeldige treninger som bar preg av dårlig organisering og dårlig disiplin. I år er standarden er helt annen, både på treningsfeltet og administrativt. IL Tempo fremstår for første gang som en profesjonalisert institusjon helt ut til fingerspissene. Vi ER ikke seriøse, men vi krever å bli oppfattet som det, sier klubben i en pressemelding.

Bedre treningsfasiliteter enn noen gang før
IL Tempo har helt siden slutten av februar trent to ganger i uka og oppmøtet har vært mer stabilt enn noen gang. En fast gruppe på 8 har utvilsomt forbedret både max-nivået og bunn-nivået sitt, mens resten av spillergruppa etter hvert har begynt å dukke opp oftere og oftere på trening og gitt et stabilt tosifret treningsoppmøte. Frem imot seriestart vil trenings- og treningskampoppmøte ettergås i sømmene og det er kun spillere med godt treningsoppmøte (og betalt kontingent og lisens) som vil være aktuelle til startelleveren.

Lørdag 5. mars ble preseason-kalenderen komplettert med bekreftelser fra Gimse (om returmatch) og Vestbyen om de to siste treningskampene. Kampen mot Gimse spilles søndag 13. april kl. 16 på Klæbu kunstgress, mens kampen mot Vestbyen spilles torsdag 24. april kl. 21 på Hammersborg kunstgress. IL Tempo vil i tillegg fortsette å trene tirsdager og torsdager kl. 20:30 på Ranheim kunstgress og håpet er derfor at toppformen, både kondisjonsmessig, teknisk og kollektivt, skal være i anmarsj når seriepremieren mot National 2, tirsdag 29. april, nærmer seg.