TORSDAG 7. FEBRUAR 2008

IL Tempo invitert på studietur til Lerkendal
Rosenborg v Fiorentina

(Lerkendal) Etter at IL Tempo i årevis har operert under skjulte idealer og med vikarierende motiver lekt storklubb har endelig den største fisken av dem alle bitt på IL Tempos agnløse krok. Med denne eksklusive innbydelsen er det grunn til å tro at Rosenborg mer enn antyder en interesse i enten å knytte til seg kompetanse fra IL Tempo eller få til et samarbeid på det sportslige plan, være seg hospitant- eller utlånsavtaler med IL Tempos spillergruppe. Det kan også være andre årsaker inne i bildet, men det er ikke i IL Tempos interesse å drive spekulasjon om Rosenborgs rolle som børs eller katedral.

Innbydelsen tikket overraskende og uventet inn på IL Tempos fax 1. februar og selv om faxpapiret måtte gjennom mye dekoding og symbolikkrasling, lyktes det til slutt IL Tempo å sortere ord som "innbydelse, invitasjon, ære, gratis, Fiorentina, billetter, VIP, børst og snitter" i riktig rekkefølge og konkludere med at Rosenborg ønsket å vise sin gjestfrihet ved å invitere IL Tempos spillere og øvrige organisasjon, venner, venners venner, venners fiender, IL Tempos fiender og egentlig alle andre interesserte til den ellers totalt uinteressant treningskampen (også kalt UEFA Cup) mot Fiorentina. IL Tempo svarte bekreftende på Rosenborgs tilbud og luftet samtidig flere av sine idéer omkring et evt. fremtidig samarbeid. Disse har Rosenborg foreløpig til gode å komme tilbake på. Likevel er det mye som tyder på at Rosenborg i det minste blir å se på VIP-tribunen når IL Tempo sesonginnleder treningskampsesongen med oppgjør mot Munkholmen fredag 15. februar i Rosenborgs egen lekestue ABRA-hallen.

Rosenborg, spillermøte og Munkholmen

For å slå to fluer i en smekk og for at en dag på Lerkendal ikke skal virke meningsløs for IL Tempo, har klubben satt opp det årlige spillermøtet noen timer før kick-off på Lerkendal. Møtet finner sted på Tempe Café hvor det vil bl.a. serveres børst og snitter, førstnevnte for at oppgjøret i seg selv skal virke morsommere enn det egentlig er og at IL Tempo-spillernes utagerende humør skal kunne virke smittende på de øvrige supporterne på tribunen.

Møtet vil ta opp en del viktige elementer forut for 2008-sesongen, ikke minst vil en representant fra utstyrsleverandøren Hummel, en jævla danske, høyst sannsynlig trekke oppover fra Copenhagen for å presentere IL Tempo-spillerne en eksklusiv utstyrspakke og ikke minst det nye spesialtilpassede draktsettet. Ja, det med større plass i mageregionen, svetteabsorberende armhuler og utvidende stoff i shortsen (avhengig av de med henholdsvis 90 minutters konstant ereksjon (se. bl.a. Bjaaland) eller de med bare stor rumpe (se bl.a. Bjaaland)). Det er selvfølgelig møteplikt og alle gamle og evt. nye spillere som er interessert i å representere IL Tempo denne sesongen bør vite å kjenne sin besøkelsestid.

Hatoppgjøret mot Munkholmen er foruten Rosenborg-besøket ventet å generere store tilskuertall. For å møte etterspørselen er det ventet at både Nettbuss og TT har satt opp ekstra busser til Malvik, i tillegg til vanlig skysstrafikk mellom Oslo og Trondheim satt opp av SAS og Norwegian.

Tid og sted
Spillermøtet er 18:30 torsdag 14. februar og arrangeres på Tempe Café før ferden går videre til Lerkendal og Rosenborg v Fiorentina kl. 20:45

Treningskampen mellom IL Tempo og Munkholmen spilles kl. 21:00 i ABRA-hallen påfølgende dag, fredag 15. februar.