TORSDAG 29. NOVEMBER 2007

Spillerne har talt, her er sesongens 16 beste menn:
ALL STAR TEAM

(NISO) I regi spillerforeningen NISO har spillerne i 5. divisjon avdeling 6 avlagt sine stemmer for 2007-sesongens beste spillere. Etter flere runder med opptelling, dobbel stemmegivning, lobbyvirksomhet og penger-under-bordet aktiviteter i tolvte time, ser All Star-laget for 2007-sesongen ut som følger:

- Vi lager et urettferdig All Star Team. Jeg er overbevist om at mange kommer til å bli sure, sier kongen over alle konger hva penger under bordet-strategier angår, tidligere leder i NISO, Morgan Anders Kane.

Spillere fra 6 lag

Uten representanter fra National 2, Mausund og Vestbyen teller laget spillere fra 6 forskjellige lag. Naturlig nok de 6 øverste. Flest representanter har de to suverene topplagene Freidig og IL Tempo med henholdsvis 4 spillere hver. NTNUI 4, eller "Sambalaget" om du vil, har like mange spillere som de to topplagene i startellveren, men har ingen på benken. Ellers er Steindølene representert med to spillere, mens FK Kvik 2 overraskende nok har greid å stemme inn to spillere, høyst sannsynlig etter avtalt spill.

Trenerne fra de 9 lagene har også sendt inn sine stemmer for å kåre "Årets trener", hvor FK Kvik 2 sin manager, Kai Morten Overå, overraskende nok gikk av med seieren, like foran snuten på IL Tempos egen Magnus Sarheim. De øvrige trenerne skal ha latt seg imponere over at Overå har fått relativt mye ut av ABSOLUTT INGENTING. Om ikke en alkymist, så i alle fall en som har fått en grå stær til å se igjen.

Følgende begrunnelser er gitt for All Star Team 2007:

Keeper: Jens Remø (NTNUI 4)
Stor og robust keeper som har det like mye i kjeften som i i keeperhanskene. Har 11 i handling på gamle CM og 12 på aerial ability. Har lagt sin elsk på å redde straffer, men har til gode å bli elsket.

Høyreback: Andreas Thyge Nielsen (IL Tempo)
Har videreført det terminologiske begrepet om 'tanksenter' til også å gjelde for høyreback. Løper kun rett frem eller sideveis, aldri sikksakk eller diagonalt. Tar for tiden kurs i å slå pasninger inn i banen. Gir alltid 100% og er konge defensivt.

Midtstopper: Stein Roar Skretting (IL Tempo)
Midtstopper med stoisk ro. Minner om Erik Hoftun i spillestilen, uten at han er like utagerende og verbalt autoritær. Rask, leser spillet godt og holder seg alltid på beina.

Midtstopper: Hans Kr. Lyngstad (NTNUI 4)
Knalltøff stoppertype som bruker krefter og fysisk kraft der hvor talent ikke strekker til. Løfter over 50 kg i benkpress og er fratatt kapteinsbindet grunnet for store biceps. En smule rå.

Venstreback: Andreas Tessem (Freidig)
Klassisk venstrebeint venstreback med stor fart. Elsker å doble på kant, overlappe og slå harde innlegg med dirra. Har en tendens til å slå annethvert innlegg på Basma-vis, men får også sine målgivende. Har aldri filmet i hele sitt liv.

Anker: Kim A. Larsen (Steindølene)
Ikke den typiske ankertypen som kun jobber innenfor midtsirkelen og tar dødballer. Jobber over hele banen, spiller med nikkers og elsker å få digre skrubbsår på skinka. Pluss for dandy look og diadem.

Indreølper: Ivar Sagbakken (FK Kvik 2)
Talentfull pingle som har bra nærteknikk og alderen på sin side. Får ikke ut hele sitt potensiale i bakgårdsklubben FK Kvik 2, men skal allerede ha trent med 1. laget, sin unge alder til tross. Scorer for lite mål, må bruke skuddfoten hyppigere.


Indreløper: Bjørn Magnus Iversen (IL Tempo)
IL Tempo-kapteinen hadde sin beste sesong i IL Tempo-trøya noensinne i 2007 og var frem til sommeren avdelingens klart beste spiller. Svingte mer i prestasjonene etter sommeren, noe dårlig treningsoppmøte får ta mesteparten av skylden. Go-to-guy som aldri gir opp.

Stjerna : Magnus Grøtan (Freidig)
Stjerne med stor S. Har alle ferdighetene som skal til for å spille i høyere divisjoner, men velger å ikke benytte seg av noen av dem. For hver 9. håpløse ting gjør han én genial akkurat i det han skal byttes ut. En spiller som kan, merk: "kan", snu kamper på egenhånd, men velger å gjøre det bare i 1 av 10 tilfeller. Ser ut som en stjerne og oppfører seg som én også.

Spiss: Jørn Skar (NTNUI 4)
Typisk målgjører som har få eller ingen ferdigheter som hører hjemme på en fotballbane. Aner ikke hva offside er, skyter like dårlig med begge bein, er ubrukelig utenfor 16-meteren, nekter å heade pga. høyt hår og vet ikke forskjellen på corner og hjørnespark. Har likevel en tendens til alltid være på rett plass til rett tid. Notorisk luktesans.

Spiss: Ronny Oldervik (Freidig)
Mer allround-type enn Jørn Skar og kommer til langt flere sjanser, i tillegg til å være mer sjanseskapende for andre grunnet fiffig bevegelighet og nyttig som oppspillspunkt. Kan dessuten heade, dvs. lar ballen noen ganger treffe hodet slik at ballen i noen tilfeller skifter retning MOT målet. Kommer til enormt mange sjanser og bommer på nesten like mange.

Innbyttere:
Keeper: Jens Bergan (Steindølene)
, eller 'Jens 2' om du vil, har også han fysikken på sin side. Autoritær i spillestilen og elsker å prate seg bort i kamper han kjeder seg i. Omgjengelig type som elsker garderobekultur.

Forsvar: Jon Arne Ormbostad (Freidig) er midtstopper av den klassiske sorten. Veldig treg og uryddig i spillestilen, men takler, header og klarerer ved enhver anledning. Spiller alltid med løftet hode og går foran.


Midtbane: Tor Ivar Hansen (FK Kvik 2) er en anvendelig spiller som både kan spille sentralt på midtbanen og i forsvaret. Har spilleforståelsen og overblikket som sine største forser. Elsket av fansen, hatet av motstpillerne. Tenderer til å være usympatisk i jakten på 3 poeng.

Angrep: Morten Solem (IL Tempo). Den tidligere kulehopperen startet som spiss, men har etter hvert utviklet seg til å bli en minst like god indreløper og tilrettelegger, i tillegg til å være målgjører og hardtarbeidende spiss. Toppidrettsmentalitet og løper konstant i 90 minutter. Lagets eneste A-kjendis.

IL Tempo benytter anledningen til å takke alle spillere for en flott gjennomført sesong. Alle som ble stemt frem til "All Star Team 2007", foruten Magnus Grøtan (som får sin gullforgylte diplom fraktet i helikopter), kan hente sine diplomer i IL Tempos klubbhus "Regnbuen og luftslottet". Se annen side for åpningstider og annen relevant informasjon.

Ses vi i 2008?