ONSDAG 28. NOVEMBER 2007

IL Tempos futsalsatsning mislykket.
Trekkes fra futsal-kvalik

(Reppe) IL Tempo Futsal ser seg nødt til å trekke sitt lag fra kvalifiseringen til NFF Eliteserie i Futsal for 2008/2009-sesongen. Dette er klart etter ekstraordinært årsmøte der det ble lagt frem oversikt over et frafall langt større enn det som på forhånd var fryktet.

Etter større investeringer for å fininnstille formen og være 110% klar for å gruse all motstand i turneringen, ryktes fra indre hold at spillerne på IL Tempo Futsal nesten ikke kunne vente til å valse gjennom turneringen mot mindre meritterte lag som Nidaros Futsal og Vega Futsal.

Desverre ble oppkjøringen ikke helt det laget, fans og trenerteam ventet. Flere av stjernene på laget var borte på grunn av skader. Her kan vi snakke om både brukne tær, skranglete knær og akutt lumbago. I tillegg var større deler av laget på demonstrasjoner i noen av de mest beryktede områdene i London. Faktisk har lagleder kun vært i kontakt med den ene av disse.

Det er derfor med stort vedmod vi må få ønske de gjenværende lag i kvalifiseringen lykke til! Vi vet at turneringen på Steinkjerhallen ikke blir den samme uten oss. Dere får allikevel prøve å kåre en vinner der ute på idylliske Steinkjer - selv om Midt-Norges "Futsal Powerhouse" ikke er til stede.

På vegne av IL Tempo Futsal,
Andreas Thyge Nielsen