FREDAG 23. NOVEMBER 2007

Ole Indergård mister kanskje vårsesongen:
KLAR FOR OPERASJON
av (journalistspire) Ole Kristian Indergård

(Rosenborg-klinikken) Etter en relativt god sesonginnledning, skjedde det som ofte skjer med spillere som er plaget med porselenføtter…de blir ødelagt. I et øyeblikks uoppmerksomhet på sykkelsetet, smalt det i asfalten, og i et allerede skrantende kne, uten bakre korsbånd, var katastrofen et faktum! Kneet dundret i bakken, og fremre korsbånd røk nesten tvert av. Ole Kristian mistet vesentlig støttende kvalitet i kneet og ble 5% invalid!

Det skal sies at tapre Indergård hadde spilt hele sesongen med både beinhinnebetennelse og med manko på bakre korsbånd, derfor må prestasjonen hans inneværende sesong sees på som en sportslig triumf, ifølge Indergård selv, og spilleren bør derfor hedres med statue, igjen ifølge Indergård, tydelig bitter etter enda en IL Tempo-galla uten utmerkelser hans vei.

Kan han komme tilbake?

-Per dags dato venter jeg på operasjonstime på Rosenborgklinikken, og håper å få time før jul.

Noe som innebærer at det kan være mulig å komme tilbake på fotballbanen til neste sesong for unggutten som har blitt betegnet som både den neste Rooney, Torres og Frank Strandli, uten at noen nødvendigvis vil hevde at det er mye å strekke seg etter.


Kniksen. Kniksen who?
-Psyken er sterk, og jeg sverger at jeg skal være fit for fight senest i mai måned!

"Kort oppsummert er Indergård et unikum, og de iltre røstene som mente at Indergård burde fått Kniksens hederspris 2007 i stedet for Ole Gunnar Solskjær har et godt poeng!"

Sitat? Ole Kristian Indergård selvfølgelig. Til tross for elendig uttelling foran mål er det ingenting galt med selvtilliten.