LØRDAG 17. NOVEMBER 2007

c53twve0h_db478742.no med sterk innsats i NM i Fotballweb
#42 IL TEMPO

(fotballen.eu) Til tross for nærmest fraværende oppdateringer fra fotballsesongens slutt og til dette skrives, høster igjen IL Tempos hjemmesider heder og ære fra fjern og nær. NTNUI4, eller Sambalaget om du vil, har forlengst sett seg ut c53twve0h_db478742.no som sitt hjemmesideideal, og nå altså, 42. plass i "NM i Fotballweb" arrangert av nettstedet fotballen.eu.

Selv om slike utmerkelser aldri blir rettferdige og klubbene selv ikke får muligheten til å fremheve spesifikke sider ved sitt eget nettsted de er spesielt stolte over og glade i, så representerer de et generelt standpunkt for den gemene hop. Likevel er det ikke til å komme bort i fra at toppklubbene får for mye gratis, sine enorme midler tatt i betraktning, en forskjell fra breddeklubbene som fotballen.eu forut for konkurransen har sagt å skulle legge vekt på, men ikke gjort.

Viking og Brann best

Viking og Brann gjør det best også på nett, ikke bare PÅ fotballbanen, med Rosenborg på 6. plass. Rosenborg er dermed eneste lag fra Trøndelag som kommer høyere enn IL Tempo.

fotballen.eu, i samarbeid med spillavisen TIPS og utstyrsleverandøren UMBRO, gir følgende karakterer og karakteristikker av c53twve0h_db478742.no:

42: IL Tempo [Sesongen er slutt for lengst for IL Tempo. Det bærer også siden preg av. Må oppdateres, men skiller seg ut som annerledes og stilig. Design: 16, Innhold: 16, Oppdatering: 10, Bonus: 5.

Dermed er lista lagt og det er passert med god margin. Å skille seg ut fra den ellers triste norske fotballhverdagen er kanskje den viktigste verdien IL Tempo spiller på. Her brukes ingen standardisert mal, her viftes ikke med noen vimpler, ingen flagg. Her henger janteloven på halv stang og Rosenborg er et tabubelagt fremmedord.

Bedre plasseringer tidligere
42. plassen til tross, dette er IL Tempos dårligste plassering i denne konkurransen siden første gang klubben deltok i 2004, etter en solid ansiktsløftning for hjemmesidene.

2006: 36. plass
2005: 33. plass
2004: 18. plass

HAR DU LEST DETTE?