ONSDAG 26. SEPTEMBER 2007

Sang 'Eye of the Tiger' med feel, flow og groove, men
DAVID GIKK IKKE VIDERE

(Oslo) Til stor overraskelse for IL Tempo-fans og beundrere verden over gikk David Thyge Nielsen IKKE videre til neste runde i Idol. Dette er 5. gang at IL Tempo stiller en utvalgt kandidat egnet for å vinne heder og berømmelse på vegne av laget vi alle er så stolte over og glade i, til representasjon i en riksdekkende reality-serie. Tidligere har the Artist formerly known as Steinar Larsen, eller Steinardo om du vil, og Ketil Thorsø stilt opp i IDOL, mens Alexander Kongshaug har stilt opp i Billett Mrk. Bryllup, hvor han vant halve prinsessa og ingenting av kongeriket. Også Tor Haakon Bjørgum har et mindre vellykket opphold i Big Brother-huset bak seg.

Turen hadde altså kommet til David Thyge Nielsen. 24-åringen har forlengst rukket å gjøre seg bemerket som vokalist og frontfigur i boybandet "Darth Nielsen Band" som har spilt fløtemusikk og ballader bl.a. på utestedet King's Cross i Trondheim og forlengst være headhunted til byens beste fotballpub Three Lions.

Forventningene var store til at Thyge Nielsens myke og glasspolerte stemme skulle vinne over kritikernes, altså dommerens, generelle skepsis mot småtykke, uflidde menn og avansere til finalerunden, altså de 100 beste, på Lillestrøm Kulturhus. Davids entusiastiske fremførelse av Survivors verdenskjente låt "Eye of the Tiger" skulle likevel vise seg ikke å være nok.

- Dommerne er idioter
Slik skulle det altså ikke gå og David Thyge Nielsens drøm om verdensanerkjennelse, kjendisstatus og autografjegere druknet i hans egne tårer sekunder etter at han kastet seg om halsen på Kåre Magnus Berg og fikk sympati og støtte. Etter å ha samlet seg, tørket krokodilletårene og fisket opp et drops fra en pose kamferdrops han hadde på innerlomma, var Thyge Nielsen klar til å uttale seg til et samlet pressekorps. IL Tempo.no var først i køa, en kø som ikke var så veldig lang, men likefullt en kø. Hvem har sagt at det ikke finnes noe som heter en enmannskø?

- Idiotiske dommere. Han tullingen med skjegg og lite hår på hodet...jeg skulle likt å hørt han synge. Og han liksom-manageren, han Jan Fredrik, hvor mange har han egentlig i stallen sin? Hva hadde han vært uten Kurt Nilsen. Og hva med hun syke dama med gule håret? Hun mente jeg hadde for lite kontakt med dommerne. Jeg forsøkte å kikke henne inn i øynene, men det var jo umulig. Hun siste dommeren, Benedicte Adrian, greide jeg ikke å se på et sekund, hun så ut som en heks, avslutter en forarget David Thyge Nielsen som avviser sporenstreks at han kommer til å gi seg med musikk nå.

Satser knallhardt videre
- Nei, ikke pokker. Dette gjør at jeg og bandet kommer til å mobilisere enda sterkere enn noen gang før for å lykkes på den nasjonale musikkarena!

IL Tempo.no ønsker David Thyge Nielsen lykke til videre og takker med dette for en fantastisk musikkopplevelse.

HAR DU LEST DETTE?