SØNDAG 16. SEPTEMBER 2007

Exit i 1/8-delsfinalen for IL Tempo Futsal:
NIDAROS BLE FOR STERKE

(Fokushallen) Nysatsningen IL Tempo Futsal skuffet ikke under sesongpremieren av Combitel Cup, regi IFS, i Fokushallen i helga. Etter å ha showet seg gjennom gruppespillet og avansert fra 1/16-delsfinalen på walk-over ble til slutt norgesmesterne Nidaros Futsal for sterke i 1/8-delsfinalen.

IL Tempo Futsal-sjef Morten Solem var likevel relativt godt fornøyd med sitt nykomponerte mannskap. Med litt mer flaks kunne faktisk laget avansert fra 1/8-delsfinalen også.

- Ja, vi hadde to i stanga og én bom på åpent mål. Det var en typisk "første målet vinner"-kamp. Det føles bittert, men det var vår første turnering sammen og den ga utvilsomt mersmak for større saker senere. At vi møtte Nidaros Futsal så tidlig var kanskje litt dumt, men det var greit å få målt krefter med de beste med en gang. Det var alt annet enn avskrekkende, sier Solem.

21-2 i målforskjell i gruppespillet
Gruppespillet ble en relativt enkel affære for IL Tempo som vant tre og spilte en uavgjort. Siste kamp ble en kamp for å vinne pulja og seier 9-0 var mer enn nok.

Resultater Gruppe 2
IL Tempo Futsal 6-0 Sjæla
Mål: Erik Eikebrokk (2), Andreas Thyge Nielsen, Morten Solem, Tor Haakon Bjørgum (2)

IL Tempo Futsal 5-1 Slægga
Mål: Stein Roar Skretting, Tor Haakon Bjørgum (3), Andreas Thyge Nielsen

Team Antonsen 1-1 IL Tempo Futsal
Mål: Morten Solem

IL Tempo Futsal 9-0 Star Alliance
Mål: Erik Eikebrokk (4), Tor Haakon Bjørgum (2), Morten Solem (2), Andreas Thyge Nielsen

1/16-delsfinale
IL Tempo Futsal 2-0 Yggdrasil
Mål: Walk-over

1/8-delsfinale
Nidaros Futsal 2-0 IL Tempo Futsal