FREDAG 31. AUGUST 2007

IL Tempo-spiller åpner eget galleri online:
GALLERI BRUNO COELHO

(brunocoelho.com) Etter lange forhandlinger har IL Tempo og fotograf Bruno Coelho kommet til enighet om IL Tempos nye nett-galleri. Utvalgte bilder er nå tilgjengelige for salg, og begge parter ser fram til en innbringende høst.

IL Tempos glamjournalist og stuntreporter Hilde Jørgensen tok seg en prat med den nye kjendisfotografen i hans amfi i Klæbuveien.

Vil flere bilder bli lagt ut i nærmeste framtid?
-       Ja, det håper jeg, men jeg må fortsatt klarere med noen av spillerne angående tillatelse, rettigheter og sånn (bullshit, de er rett og slett for stygge og jeg ønsker egentlig ikke å ha dem der).

Hva er planene for fortsettelsen?
-     Om kort tid ønsker vi å ha andre produkter prydet med IL Tempos logo for salg, og vi regner med å kunne konkurrere med Rosenborg hva salg angår. Vi vil imidlertid ikke ha barnslige produkter som smukker og babysmekker. Vi vurderer undertøy, spesielt ettersom jeg begynner å fotografere IL Tempos damelag i handball.

Hva skal pengene brukes til?
-    I følge IL Tempos styre, skal pengene gå til innkjøp av nytt utstyr, som for eksempel nye keeperhansker. På den måten kan vi gjøre våre skadde spillere fornøyde (jeg snakker ikke spesielt om Ole Indergård som nektet å bli med til Mausundvær etter en dårlig trening som han mente skyldtes kvaliteten på hanskene). En annen mulighet er å gå til innkjøp av flere utenlandske spillere som kan tilføre laget egenskaper som god filming, rengjøring av utstyr, dugnadsjobbing og andre drittjobber.

Heretter kom ikke intervjuet lenger ettersom intervju-delen forflyttet seg fra amfien til gemakkene...

IL Tempo.no anbefaler alle IL Tempo-fans verden over om å besøke brunocoelhos nettstudio www.brunocoelho.com. Et sted du i fremtiden får se alt du trenger å se av IL Tempos pene, og ikke fullt så pene, stjerner.

IL Tempo.no-brukere vil få tilgang til IL Tempo-galleriet ved å klikke på "fotoalbum" på link-linja på hjemmesidene.

Surf hard, surf safe, bruk Norton Anti-sperm Security.