TORSDAG 23. AUGUST 2007

IL Tempo taper aldri mot Mausund:
6 kamper - 6 seire

(Regnbuen og luftslottet) Det var kanskje ikke uten grunn at Mausund-spillerne kjempet som de gjorde forrige lørdag. For er det ett lag Mausund mer enn noe annet ønsker å slå, så er det IL Tempo. På 6 kamper mot "bygutta" har fortsatt Mausund til gode å vinne, ja, de har faktisk tapt 6 av 6 mulige. 4 av disse 6 er til og med ett-målstap. IL Tempo.no tar analysen!

Sammenlagt har dermed IL Tempo 6 seire av 6 mulige og en målforskjell på 20-8. Imponerende tatt i betraktning at Mausund har greid seg meget bra på hjemmebane mot kvalifisert motstand. Denne sesongen har allerede NTNUI 4 og Steindølene tapt, mens i 2004-sesongen gikk topplagene Malvik 2 og Nidaros begge på smeller som fratok dem viktige poeng på tampen av sesongen.

Alltid dramatikk
Med 6 seire av 6 mulige skulle man kanskje tro at IL Tempo har lekt seg til seier mot øylaget, men lengre fra sannheten er det vanskelig å komme. Det er kun 2 av 6 kamper som har endt med relativt klare seierssifre, men selv i 4-1 seieren kom ikke seiersmålet før 20 minutter før slutt. Det er kun i 6-1 seieren i mai 2004 at IL Tempo har avgjort kampen før pause og kunne holdt lekestue i 2. omgang.

Interessant er det også at det er bare 6 spillere som har scoret flere enn ett mål til sammen i de 6 kampene mellom IL Tempo og Mausund. 3 spillere har scoret 2 mål i en og samme kamp, nemlig Tor Haakon Bjørgum, Ben Holan og Erik Hoff. Ellers har 3 spillere scoret 2 ganger mot Mausund i forskjellige kamper, være seg Arne Aaslid, Frank Halvei og Eirik Rønning. Litt overraskende er det kanskje at seiersmålet mot Mausund sist lørdag var Erik Eikebrokks første scoring mot øylaget (i sin 4. kamp, hvorav én var som keeper).