SØNDAG 20. MAI 2007

5 spillere kjempet om å bli månedens spiller for april, vinneren er:
#1 MORTEN SOLEM

(Granåsen) Den eneste likheten mellom G-punktet og det kritiske punkt, er at Morten Solem aldri har nådd frem til noen av dem. Skjørtejeger eller ikke, scoringsformen har det ikke vært noe å si på, og som måljeger nr. 1 har Solem hele sesongen ledet an i IL Tempos offensiv og er en farlig kandidat i de fleste kategorier før IL Tempo-gallaens prisdryss ved sesongslutt. IL Tempo-supportere verden over har kåret Morten Solem til månedens IL Tempo-spiller for april måned!

Utmerkelsen er basert på vurderinger foretatt av et utvalg, nedsatt av IL Tempo, som gir sine karakterer fra 1 til 10 til hver spiller etter hver kamp denne sesongen. Spilleren som har det beste snittet ved sesongslutt, og har spilt over halvparten av kampene, blir naturlig nok kåret til 'Årets spiller' og markerer med det en ny epoke i denne kategorien etter at Vegar Olsen har vunnet tre år på rad. For å sprite opp konkurransen ytterligere har IL Tempo i år også valgt å premiere månedens spiller for april, mai, juni, august og september. I tillegg vil klubben kåre 'Vårsesongens beste spiller' og "Høstsesongens beste spiller.'

Basert på gjennomsnittet av dette utvalgets vurderinger ble de 5 spillerne med best snitt plukket ut til en avstemning på IL Tempos hjemmesider, hvor den som fikk flest stemmer ble kåret til "Månedens spiller i april." Konkurransen ble forlenget noen dager, i påvente av en avgjørende stemme i en knallhard duell mellom Morten Solem og Andreas Thyge Nielsen. Dagens stemme til Morten Solem skilte seg i så måte ut som den avgjørende og Morten Solem vinner dermed en helgs opphold på Three Lions, med middag og øl. Taperen i konkurransen, Jo Espen Darell, fikk ikke en eneste stemme og vinner med det en pakke fiskepinner fra Frionor.

Slik stemte opinionen: