TORSDAG 26. APRIL 2007

Kaptein Iversens reaksjon etter 3 kamper og 3 seire:
JEG ER FORNØYD

(Bjørns Kiosk) Årets IL Tempo-kaptein Bjørn Magnus Iversen er fornøyd med 3 seire på 3 kamper, men er samtidig smertelig klar over at medvind i seg selv er vel og bra, men det er mannskapet som stiller skutas seil i riktig vinkel. Noe som ikke kommer av seg selv, det kreves innsats, tæl og disiplin.

Da IL Tempo et stykkke ut i 2. omgang sleit som verst med å skape sjanser og stikke hull på Vestbyen-byllen, tok Bjørn Magnus Iversen ansvar og kriget inn ledermålet.

- Det var et brukbart angrep. Vi vant ballen sentralt, Robert Preller satte fart på og spilte fri Kent Stian Holmli. Han la inn til Erik Hoff som skjøt et brukbart skudd som keeper måtte gi retur på. Jeg satset og vant og fikk ballen i mål på et vis, sier en småbrydd IL Tempo-kaptein som ikke er vant til å tale med store ord om seg selv.

0-0 ved pause
Det var ingen stor frustrasjon å spore hos IL Tempo, men likevel var det lett å se at alt ikke gikk helt som det skulle i 1. omgang. Det var antydning til munnhuggeri og laget følte nok at de burde slå et lag som Vestbyen ganske enkelt.

- Vi jobber jo oss godt inn. Når vi begynner å spille som et lag er vi godt, og da kjørte vi over dem.

IL Tempo har aldri tapt med Ivers som kaptein, spørsmålet er om Iversen har tatt med seg en mirakelkur, styrkedrikk, eller noe lignende...

- Det er ikke vanskelig å være kaptein på et lag i medgang. Får vi opp tenninga fra start av og god fokus lover dette godt for sesongen. Vi får testa oss på mandag (mot Freidig) hvor gode vi egentlig er.

3 spillere ut, 3 spillere inn

Med Olsen, Johnsen og Jenssen borte, ble det lagt mye ansvar på skuldrene til nye, unge og urutinerte spillere denne sesongen. Iversen synes de har tatt oppgaven på strak arm og imponert kraftig.

- De har tilført et lenge etterlengtet motivasjon, innsats og gode ferdigheter uten sutring. Vi gjør jo flere bytter i løpet av en kamp og greier å holde intensiteten oppe, noe som lover godt for resten av sesongen.

- Forsvarsrekka er jo som en kongemur! avslutter en smørblid Iversen.

PS: Hva angår sutring så har Erik Hoff greid å sutre til seg en 5'er på børsen etter hva han omtaler som en 4'er i 1. omgang mot Vestbyen, men kjempespill på topp i 2. omgang etter målgivende pasning og scoring.