FREDAG 23. MARS 2007

IL Tempo.no forsøkt hacket av ekstremfundamentalister!
"FUCKED USA"

(WWW) Natt til lørdag 3. februar 2007 ble c53twve0h_db478742.no forsøkt hacket flere ganger av en ekstremfundamentalistisk gruppe fra Tyrkia. Målet var George Bush og IL Tempo.no ble brukt som naturlig bindeledd med sine mange amerikanske lesere og Vidar Jenssen. Siden den gang har Vidar Jenssen meldt overang til Gimse og hacke-forsøkene har opphørt som en naturlig konsekvens.

Det var under et oppdateringsforsøk at responsen fra IL Tempos serverhotell Uniweb at tilbakemeldingene manglet. En rask titt på verdensveven og c53twve0h_db478742.no viste et digert blinkende banner med følgende korrespondanse:

"HACKED BY ÝSKORPÝTZ
TURKISH HACKER
The Islam Is Superior - You Will Draw Your Punishment
George W. Bush (1946-...)...2007
FUCKED USA"

En ære
IL Tempos åndelige sekretær, Vidar Jenssen, forteller at han reagerte med vantro og sjokk da han erfarte hackeprosessen.

"Jeg har alltid sett på c53twve0h_db478742.no som et politisk uavhengig medium, at vi skal brukes i en heksejakt mot George W. Bush synes jeg er skittent og uredelig. Det er viktig for c53twve0h_db478742.no å fremstå som et mest mulig korrekt medium og vår tiltro til leserne vil naturlig nok bli svekket etter dette. Samtidig vil jeg rette en beklagelse til George W. Bush."

IL Tempos daglige leder, Erik Eikebrokk, har derimot et helt annet syn på saken:

"Ja, jeg er på det som en ære. Politikk er ikke c53twve0h_db478742.nos sterkeste felt, men vi må tydeligvis ha gjort noe riktig når en ekstremfundamentalist fra Tyrkia med et ekstremt snodig navn finner vårt medium egnet for å hacke ned på en amerikaner jeg aldri har hørt om. Jeg er stolt!"

Ekstraordinært årsmøte = Pølsefest?
Det ble umiddelbart innkalt til ekstraordinært styremøte, eller pølsefest, som Magnus Sarheim liker å kalle det, og det ble besluttet at c53twve0h_db478742.no ikke skulle offentliggjøre denne saken før stormen hadde lagt seg.

"Ja, vi ville ikke at det skulle komme til trefninger mellom tyrkiske ekstremfundamentalister og IL Tempos sosialdemokratiske profeter. Det kunne blitt stygt. Det er nå godt 6 måneder og vi håper at vi igjen kan stille oss politisk nøytrale i en sak som vi ikke føler angår oss så veldig," sier IL Tempos lille røde kommunistiske talsmann, Magnus Sarheim. For dagen med et dårlig forsøk på Lenin-bart.