TIRSDAG 13. FEBRUAR 2007

Innebandy-sesongen godt i gang:
3 strake seire!

(Regnbuen, luftslottet og Lillehammer) Da IL Tempo Innebandy åpnet sesongen med to strake tap, bl.a. for ex. IL Tempo-stjerne Per Pedersens og hans tittelforsvarende Rivers, trodde mange at Ove Hoffs mannskap skulle rykke rett ned igjen. Men tidenes yngste IL Tempo-leder sørget for å få skuta på rett kjøl igjen før han hoppa av skuta og dro sørover.

Per satelitt hevder Ove Hoff at han har hatt det altfor travelt med å skaffe spillere til kampene at han ikke har kunnet foretatt de ekstremt etterspurte kampanalysene og referatene. Hoff jr. beklager dette på det sterkeste, men gjør her en rask gjennomgang av sesongen så langt:

1. kamp: Tap for Brannkorpset 4-6. Kamprapport

2. kamp: Tap for Rivers 3-11.
"Vi spilte lenge jevnt med tittelforsvareren og storfavoritten fra forrige sesong, men i power-play på stillingen 3-4 i starten av 3. periode gjorde Erik Hoff en tabbe av dimensjoner og Rivers avgjorde kampen. Derfra og inn spilte vi som hodeløse kyllinger.
Mål: Ove Hoff 2, Erik Hoff 1

3. kamp: Seier over Vinje 6-5.
"Jevn kamp, vi ledet, de ledet. Vi lå under kort tid før slutt, men skjerpet oss betraktelig, tok dem høyt i banen og sleit dem ut. Årets første seier og det var på tide. Nå kikker vi oppover på tabellen."
Mål: Vidar Jenssen 2, Erik Hoff, Ove Hoff 2, Erik Eikebrokk 1

4. kamp: Tap for DnB NOR Sport 4-5.
Mål: Steffen Stegavik 2, Erik Eikebrokk 1

5. kamp: Seier over Reinertsen Anlegg 4-3.

6. kamp: Seier over Tr.heim Stickhandler 6-4.
"Stor kamp av oss. Steffen Ellingsen debuterer og viser frem kølleteknikk og slagskudd av dimensjoner. Kampen ligger og vipper lenge, men vi vinner igjen på slutten etter at vi ligger under til det gjenstår noen minutter."
Mål: Steffen Ellingsen 3

7. kamp: Seier over Statoil Trondheim 6-4.
"Jeg var ikke til stede, men samlet sammen 5 flotte spillere som mot Statoils 5 mann sikret en viktig og fortjent seier. Statoil ledet utrolig nok 4-3 til et gjenstod 4 minutter, men da satte debutant Thorbjørn Olsen inn supergiret og putta 3 raske. Tredje strake seieren!"
Mål: Thorbjørn Olsen 5, Steffen Ellingsen 1