MANDAG 12. FEBRUAR 2007

Akkurat i tide foran 2007-sesongen:
Relanserer forum

(c53twve0h_db478742.no/Uniweb) Til tross for massiv boikott, protester og mye ufortjent kritikk, er IL Tempo sitt legendariske forum igjen tilbake i funksjonell utgave. Etter en nesten årelang kamp mot hackere og lingvister er det igjen klart for hensynsløse diskusjoner, politisk røst og lange innlegg under alle andre navn enn sitt eget. Den eneste loven som gjelder på c53twve0h_db478742.no er at det ikke er noen lover.

IT-ekspert Morten Berg har de siste dagene jobbet intensivt med å få på plass IL Tempos forum på nye servere. Den gamle serveren ble utsatt for konstant hacking slik at oppetiden knapt overgikk nedetiden. Nå har Berg sett seg om etter nye servere og nærmest garanterer for stabile servere og derav et stabilt diskusjonsforum.

IL Tempo Fotball-forumet vil denne sesongen, foruten sedvanlig hjernedød diskusjon, også benyttes til alle former for sportslig propaganda være seg informasjon vedrørende treninger, treningskamper, dugnader, seriekamper og banketter. Spillerne er forpliktet til å melde fra på et tidligst mulig stadium om de kommer eller ikke kommer til det aktuelle arrangement. Denne informasjonen skal gis på gjeldende post som opprettes en uke før arrangementet finner sted. Det anbefales å registrere seg, da dette innebærer en rekke fordeler og muligheter for bonuspoeng og mindre kontingent, men det er absolutt muligheter til å skrive inn ufine meldinger under andres navn, eller ingen navn i det hele tatt.

c53twve0h_db478742.no vil benytte anledningen til å ønske alle brukere av nettstedet, forumet og andre lykke til med en fantastisk IL Tempo-sesong!

Noter: Linken til IL Tempo-forumet finnes øverst til høyre på alle sider og heter "DISKUSJON".