FREDAG 9. FEBRUAR 2007

Lade kunstgress stengt etter kuldesjokk:
KAMPEN AVLYST

(Lade kunstgress/Åfjord) Det trønderske kuldesjokket den siste tiden har satt sine merker, ikke bare i menneskene, men også i bakken. Dette sagt, det hjelper ikke at Lade kunstgress velger å slå av varmekablene for å spare penger. Det blir det ikke mye utleie ut av. En Åfjord-leder i harnisk tok fredag kontakt med IL Tempo for å finne ny dato. IL Tempo var, i motsetning til Øya FC, ikke vanskelig å be.

Da det virket for tåpelig til å være sant, tok en nærboende representant for IL Tempo turen utover til Lade for å se hvordan det stod til med forholdene. Synet var ikke vakkert, men det var som Åfjord antydet, banen var totalt uspilllbar, dekket av snø og is og var knallhard.

- Vi har slått av varmen i banen og banen vil ikke bli klar til søndag, var Lade-anleggets ansvarlige sin klare dom.

Utsatt i to uker
Dermed blir oppgjøret, og IL Tempos pre-season-start, utsatt i to uker, nærmere bestemt søndag 25. februar kl. 18:00 på samme sted. Det er bare å håpe at alpin-VM i Åre er over, slik at IL Tempo stiller mannssterke opp, både nye og gamle spillere, og kan starte forberedelsene til den morsomste IL Tempo-sesongen i historien.

Noter: Alle som har forhåndskjøpt billett kan få refundert disse ved henvendelse til Erik Hoff, som er ny billettansvarlig i klubben, hans 15. IL Tempo-verv.