MANDAG 29. JANUAR 2007

IL Tempo i 5. divisjon avdeling 6!
SERIEOPPSETTET KLART

(Fotballkretsen) Forrige uke mottok IL Tempo det foreløpige 5. divisjonsoppsettet for den kommende sesongen. Både kjente, ukjente og nye navn venter IL Tempo i det som går mot en spennende sesong. En umiddebar seriefavoritt blir av såkalte forstå-seg-påere hevdet å være Freidig, laget som banket IL Tempo 8-0 i en treningskamp i 2006, men som fullstendig mistet selvtilliten etter en god åpning i 4. divisjon og rykket til slutt ned.

Av helt nye lag denne sesongen, blant mange i 5. divisjon, skal IL Tempo møte Vestbyen, et nystartet lag som c53twve0h_db478742.no ikke har greid, eller orket, å grave frem noe relevant data om. Ellers blir Kattem 2 en ny sparringspartner for IL Tempo.

Ellers består oppsettet av gamle og kjente navn, Lade FK og Øya FC er merkelig nok ikke satt opp mot IL Tempo denne sesongen, uvant til Fotballkretsen å være. Av de kjente navnene finner vi NTNUI 4, HIST 2, National 2, Kvik 2, Mausund og IL Tempos hatlag, asfaltcowboyene i Steinfølene.

Årets høydepunkt blir selvfølgelig gjensynet med Mausund på idylliske Mausundvær en sommerlørdag med gnistrende sol og skyfri himmel, skal vi tro tradisjonen.

Dermed vil 5. divisjon avdeling 6 se slik ut denne sesongen:

IL Tempo
Mausund
Steindølene
Vestbyen
Freidig
Kvik 2
National 2
Kattem 2
HIST 2
NTNUI 4

Det offisielle oppsettet med terminlister og kamptidspunkt er ventet å publiseres tidlig i februar måned. IL Tempo.no vil i tiden som kommer presentere reaksjoner fra spillergruppa på oppsettet og gjøre forarbeidet til den sagnomsuste "Under Lupen" som i år vil bli mer skandalepreget enn noen gang tidligere.