ONSDAG 20. JULI 2005

IL Tempo Fotball med innbringende sponsoravtale:
Bet24 ny hovedsponsor!

(Malta) Avstanden fra Norge til Malta og fra IL Tempo til Bet24 er kanskje ikke så stor som mange tror. De to verdensbedriftene har i alle fall nå sluttført forhandlingene i et potensielt innbringende samarbeid for begge parter. Bet24 blir IL Tempo Fotballs hovedsponsor for 2005-sesongen, med opsjon på ytterligere et år og kjøper samtidig reklameplass på hjemmesiden c53twve0h_db478742.no.

Da IL Tempo-leder Erik Eikebrokk gikk på friertokt til potensielle hovedsponsorer var det ikke med de største forhåpninger om fete avtaler med høy avkastning og renomerte signaturer nederst på kontrakten. Byåsen-trener og GOAL-innehaver Lotfi Lazaare lo av Eikebrokk og Bjørgums drømmer om hovedsponsor, og mer enn 5000 sponsorpenger for et 5. divisjonslag. Ja, selv Byåsen som spilte i 1. divisjon for damer måtte se langt etter slike avtaler. Avtalen IL Tempo nå har inngått har en potensiell ramme på det tredobbelte!

Kunne velge og vrake i tilbud
Var ikke forhåpningene store, skulle ikke interessen la vente på seg. Prosjektet "IL Tempo" virket umiddelbart å vekke næringslivstoppenes interesse og mange søkte seg til forhandlingsbordet. Likevel var det Bet24 og Ståle Ballo som viste seg som den mest seriøse og samarbeidsinnstilte sponsoren. IL Tempo avviste øvrigheten og partene satte seg umiddelbart ned og diskuterte et kontraktsutkast.

Grunnet diverse ferievirksomhet og fax-problemer tok det en periode før kontrakten ble finalisert, men nå skal det hele være i orden. IL Tempo har oversendt drakter for silketrykk av Bet24 sine logoer og hjemmesiden forsøker å fiske til seg kunder til Bet24.

Tilgodeser begge parter
Uten at Eikebrokk ønsker å gå i detalj omkring kontrakten, kan han avsløre at den web-baserte delen av kontrakten gir IL Tempo en viss sum for hver kunde som registrerer seg som kunde hos Bet24, samt en viss prosent av de nye kundenes innsatser. Eikebrokk ønsker derfor å understreke viktigheten av at IL Tempo-spillere, supportere og delegater verden over vet å finne sin besøkelsestid og gjør et innskudd på 250 NOK snarest.

Avtalen tilfører IL Tempo frisk kapital og klubben diskuterer i disse dager om pengene skal bruks til innkjøp av nye spillere eller en økning i treningsmengden. Moral i laget skal for tiden være noe laber etter tre strake tap og med opprykksplassen vinkende farvel i det fjerne. Derfor håper IL Tempo Fotball nå på at denne avtalen kan virke motiverende for resten av sesongen, spesielt med tanke på at hjemmekamper på Nissekollen resten av sesongen ser ut til å være sikret.

I og med denne avtalen håper IL Tempo nå å ha funnet en seriøs samarbeidspartner med langsiktige mål og at partene sammen kan hjelpe hverandre til å nå sine mål.

.: Relaterte saker :.
Støtt IL Tempo - Bli kunde hos Bet24!

 

 

Nyheter
20.07.2005
IL Tempo-tempen for juli måned er ute
11.07.2005
Som 2 dråper vann. Magnus Sarheim og..?
07.07.2005
Første forslag til håndballoppsett klart
05.07.2005
Ove Hoff månedens spiller i juni måned
04.07.2005
Nedgang i besøkstallene for c53twve0h_db478742.no etter sportslig krise
Forum

Det skjedde