TORSDAG 3. JUNI 2006

Fikk rødt kort etter raseriutbrudd og hjernerystelse:
OLSEN UTE I EN UKE

(Nordslettveien) Det var ikke lett å få sove for stopperkjempen Vegar Olsen etter tirsdagens 5-3 tap for Charlottenlund 2. Tapet i seg selv var tungt å bære, men det ble ikke stort bedre av at Olsen i ettertid har fått konstatert hjernerystelse etter at en motspiller gikk inn i en duell med albuen først. Om ikke det var nok fikk Olsen rødt kort etter å ha slengt med leppa til dommeren.

- Jeg har fått fortalt at CSK 2-spilleren kom inn med albuen først. Jeg headet bare ballen unna, så sa det pang og jeg våknet opp på bakken, sier en oppgitt Olsen.

Regelen ved hodeskader er grei, spillet skal stoppes. Det gjorde verken Charlottenlund 2-spillerne eller dommeren. Ja, faktisk gikk spillet så langt som til avslutning og corner før Olsen fikk tilsyn fra medspillere.

- Jeg var nok borte et lite sekund. Husker ikke at jeg landet eller la meg ned, sier Vegar Olsen.

Ute en ukes tid
Etter legekontroll torsdag venter nå en ukes hvile for den tidligere Nardo og Othilienborg-spilleren. Hvilen kan komme godt med ettersom spilleren har slitt med en vond fot de siste kampene. Muligheten er nå absolutt til stede for å komme frisk og uthvilt tilbake og spille enda bedre enn han har gjort så langt denne sesongen.

- Sesongen er ikke over. IL Tempo har fortsatt mye ugjort, avslutter Olsen, likevel en smule optimistisk.


.: Diskusjonsforum :.
Fortjent rødt kort eller ikke?