LØRDAG 3. JUNI 2006

Dommeren ga to feilaktige straffespark:
HUSBY RASER!

(Trondheim Øst) Det var ikke lett å få sove for stopperkjempen Christian Husby etter gårsdagens poengdeling mot Tiller 2. Ikke nok med at med at IL Tempo måtte bekjempe naturen og dens 16 forfall, på motstandersiden stod også en juksemaker av en Tiller-spiller og en dommer som ville være hovedperson for en kveld. IL Tempo.no spurte Christian Husby hva som egentlig skjedde.

- På den første straffesituasjonen løper spilleren rett og slett inni meg. Jeg står i ro og han sparker i foten min og faller som en potetsekk. Etter at Tiller scorer på straffen sier jeg til Tiller-spilleren at han må takke dommeren. Spilleren ler og snur seg mot dommeren og sier 'takk'¨. Jeg får deretter gult kort for usportslig opptreden.

Og så, 5 minutter på overtid i 2. omgang skjer det fatale...

- Ja, jeg aner egentlig ikke hva som skjer. Samme spilleren står ved siden av meg. Corneren slås høyt over oss, begge snur oss, vi er ikke borti hverandre og dommeren blåser plutselig. Først peker han på Joakim Rønning som synderen, så på Andreas Thyge Nielsen. De to skjønner ingenting, de var jo flere meter unna. Så det må ha vært på meg han blåste, men jeg var ikke borti spilleren. Det var ingen som skjønte noe som helst, det er fryktelig surt å tape to poeng på denne måten, det føles som et tap. Dommeren sa etterpå at han så at Tiller-spilleren falt og han så en gul arm. Dermed mente dommeren at han ikke noe annet valg enn å blåse straffe.

- Jeg visste ikke at det var ekstraomganger i 5. divisjon, sier en hoderystende Husby syrlig.