FREDAG 19. MAI 2006

Joakim Rønning følger opp Eikebrokks oppfordring:
STÅR FREM SOM DEILIG

(Gildheimsveien) Etter at Erik Eikebrokk forrige uke stod frem som diabetiker, har nå et annet IL Tempo-ess valgt å komme ut i lyset. En skulle kanskje tro at herunder fulgte lange utlegginger om hvor mye Joakim Rønning har trent og hvor mange sit-ups han tok hver kveld før han la seg, men det gjør det ikke. Oppskriften for en slankere Joakim i fit og atletisk utgave er like enkel som den er genial, han spiser rett og slett mindre.

- Det er godt når man merker at de forandringene man har gjort gjør utslag i sportslige fremganger. At jeg i tillegg får ros for flatere mage og mindre rumpe, er også godt for ens hverdagslige selvtillit. Ja, faktisk får jeg endelig på meg IL Tempo-shortsen igjen også. At det er en ny shorts i XXL, trenger vi ikke si noe om, jeg får den i hvert fall på, humrer Joakim per telefon.

Hva har du egentlig gjort for å bli så slank og smidig?

- Smidig har jeg da alltid vært. Jeg spiser rett og slett mindre. Før spiste jeg gjerne 15-20 brødskriver om dagen, jeg har kuttet ned 50% der. Ellers går det i mye frukt og grønnsaker som mellommåltider, slik at jeg slipper å spise et tosifret antall poteter og tresifret antall kjøttkaker. Jeg går rundt og er sulten hele dagen, men det er verdt det.

Scoret sesongens første mot National 2
Det var en lettet 27-åring som noterte seg for sesongens første mot National 2. Presset på spillerens brede skuldre har vært stort og tungt, men nå tror Rønning det bare kan gå én vei...

- Det var godt å få en slik kamp nå. En kamp hvor vi fikk brukt motstanderens bakrom og kjørt skikkelig overganger. Vi fikk mange gode pasninger og vi fikk mye nyttig trening i løpsdelen. På avslutningsdelen har jeg personlig en del å hente, men henter inspirasjon fra Jo Darell som var notorisk i sin opptreden sist kamp.

- Jeg har kjørt mye avslutningstrening den siste uka og håper og tror at jeg vise frem utbyttet av den allerede mot HIST på fredag. Målet mitt er fortsatt å score 15 mål denne sesongen, men da trenger jeg hjelp. Jeg trenger gode pasninger og jeg må fortsatt bli bedre til å holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner, avslutter Joakim.

Joakims spiseuke i uka som gikk:

- - -
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Kl. 7 4 brød-skriver m/servelat, kaffe. Eple. 4 brød-skriver m/nugatti max, kaffe. Mango. 4 brød-skriver m/brunost, kaffe. Appelsin. 4 brød-skriver m/banan, kaffe. Dadler. 4 brød-skriver m/lett-syltetøy, kaffe. Rosiner. Engelsk frokost. Egg & bacon. Te. Tørket aprikos. Frokost-blanding, melk. Pære.
Kl. 11   3 brød-skriver med ost og skinke. Saft eller vann. 3 brød-skriver med ost og skinke. Saft eller vann. 3 brød-skriver med ost og skinke. Saft eller vann. 3 brød-skriver med ost og skinke. Saft eller vann. 3 brød-skriver med ost og skinke. Saft eller vann. Junk-food eller baguette evt. pølse i lompe, unngå brød. Brus. Sandwich eller baguette.
Valgfri drikke uten sukker.
Kl. 15 Fiske-boller. Begrenset inntak av poteter. Max. 3 av vanlig størrelse. Fisk eller skalldyr. Hoved-saklig fileter av torsk eller laks. Salat. Ikke poteter. Taco eller annen mexi-cansk mat, være seg Fajitas e.l. Unngå skjell-lignende tilbehør. Tunfisk i herme-tikk. Ikke mer enn 8 bokser. Skylles ned med vann. Kylling-filet. Kan spise poteter, men ris er å fore-trekke. Pasta hvis fotball-kamp på kvelden. Spise- og drikke-dag. Begrens karbo-inntaket, og vin er bedre enn øl. Max. en halvkilo smågodt. Finkveld. Inviter venner og server dem ukas kulinar-iske høyde-punkt. Bakte poteter, indrefilet av kalv e.l.
Kl. 19 3 brød-skiver m/valgt lett-pålegg. 3 brød-skiver m/valgt lett-pålegg. 3 brød-skiver m/valgt lett-pålegg. 3 brød-skiver m/valgt lett-pålegg. 3 brød-skiver m/valgt lett-pålegg. Nattmat. Hoved-saklig burger eller kebab. Rester av dagens middag, men ikke poteter.


.: Diskusjonsforum :.
Hvem blir nestemann til å stå frem?