MANDAG 8. MAI 2006

IL Tempo-kapteinen tror på seier mot Kvik 2:
- VI SKAL SLÅ TILBAKE!

(ICA Maxi Tiller) Etter å ha rast fra seg under og etter 4-2 tapet for Kolstad 3, er det en jovial og sjarmerende IL Tempo-kaptein vi møter for en liten prat utenfor dugnadslokalene på ICA Maxi Tiller. Vegar Olsen har ikke vært kaptein i mange kampene enda, men føler at han er i ferd med å finne sin rolle og at både han og laget går lysere tider i møte.

- Det er nytt for alle parter. Verken meg eller IL Tempo har hatt Vegar Olsen som kaptein før. Maskineriet må oljes litt for å fungere og med seier mot Kvik 2 tror jeg IL Tempo-lokomotivet er tilbake der det skal være, nemlig på skinner og i front, sier Olsen til vår utsendte.

Leter etter en opptur...
Selv om tapet mot Kolstad 3 var skuffende for både spillere og ledere, har hele fotballgruppa forsøkt å snu nedturen til noe positivt. Borte er presset om å gå gjennom sesongen uten tap, det er ingen som snakker om opprykk lenger og IL Tempo kan ikke lenger sies å være favoritt i pulja siden Øya FC har 12 poeng på 4 kamper.

- Vi avlyste treninga på lørdag for å gi spillerne litt fri. Deretter hadde vi en kanontrening på tirsdag på Nissekollen hvor spillerne virkelig viste seg frem fra en positiv side. Det var latter, humør og vilje. På lørdag var det mange spillere som var borte av diverse årsaker, men de gjenværende holdt nivået oppe fra tirsdag. Søndagens dugnad var også overraskende nok en sosialpositiv affære. Spillerne flirte og lo, samarbeidet, vitset og telte en og annen vare i mellom.

Kollektivet kommer IKKE til å svikte på tirsdag, skal vi tro Olsen.

TIPSET: Jeg tror IL Tempo vinner 4-0 og jeg scorer ett.

Forum
 
Det skjedde