ONSDAG 3. MAI 2006

IL Tempo-stallen for stor, åpner for salg:
MAGNUS SARHEIM
TRANSFERLISTET!

(Regnbuen og luftslottet) Etter å ha videoanalysert 4-2 tapet i serieåpningen for old boys-laget til Kolstad, har trener Eivind Bjaaland innsett at det er spillere i IL Tempo som per dags dato ikke holder mål. Selv om avgjørelsen kan vise seg tung å svelge for mange, er det i IL Tempos allmenne interesse at kvaliteten i stallen spisses. Som direkte konsekvens vil dette nødvendigvis måtte påvirke kvantiteten.

- Det viser seg igjen og igjen, i trening og kamp, at nivået er ustabilt og altfor variabelt. IL Tempo kommer til å reise seg igjen, men det skjer ikke av seg selv. Signalene som er gitt internt har ikke hatt den tilstrekkelige virkning og nå blir tiltakene av det drastiske slaget, sier Eivind Bjaaland i rikstelefon fra Fyresdal.

Magnus Sarheim den første av flere?
Bjaaland vil ikke ut med navn når vår utsendte reporter fisker etter flere skandaleoverskrifter, men nikker samtykkende på spørsmål om flere spillere kan bli vurdert overflødige i tillegg til Magnus Sarheim som i går ble satt på transferlista. Klubben vil trolig kreve mellom 100 og 150 kroner for 25-åringen.

- Ja, så fort vi har fått inn kontingentene fra alle spillerne, kan det bli aktuelt å sette flere på transferlista. Overgangsmarkedet stenger om ikke altfor lenge og det er ikke minst av økonomisk interesse at vi transferlister spillere nå, slik at vi står sterkere økonomisk om vi skulle havne i budkamp om en spiller med en annen klubb.

Hvorfor Sarheim?
Magnus Sarheim er en av de spillerne i klubben med lengst fartstid. Sarheim er sammen med Erik Eikebrokk, Vidar Jenssen, Joakim Rønning og John Johnsen de eneste gjenværende spillerne fra IL Tempos første seriekamp noensinne i 2000. Likevel mener Bjaaland at Sarheim har speilet seg i glansen av sin egen blanke isse for lenge og hvilt på tidligere prestasjoner og gamle laurbær.

- At Sarheim fortsatt går rundt og skryter av straffesparket sitt i semifinalen i Stjørdal Cup i 1998 for Strindheim 2, sier det meste om hans personlige ambisjoner. Stillstand er tilbakegang for IL Tempo og Sarheim etter rødkortet mot Gimse i januar stort sett oppholdt seg i ro. Fotball har måttet vike for kvinnfolk, jegerprøve og sykling. Nå må Sarheim vike for yngre krefter, forklarer den selvutnevnte kvinnebedåreren fra Fyresdal som akkurat har ofret årets første seriekamp til fordel for flatfyll i Riga.

Bjaaland avslutter med en apell til de øvrige IL Tempo-spillerne om at etterspørselen etter innsats og gode holdninger er stor og spillere som viser seg frem i nær fremtid ikke behøver å bekymre seg for at de skal finne en rød lapp på garderobeskapet sitt.

Forum
 
Det skjedde