ONSDAG 19. APRIL 2006

Johnsen skadet kneet på IL Tempo-trening:
-FRYKTER DET VERSTE

(Nissekollen) Med rekordstort treningsoppmøte, vi snakker nesten 20 stk, vi snakker 3 lag, vi snakker 19 mann, vi snakker i det hele tatt om IL Tempo-trening tirsdag 18. april på Nissekollen. Til tross for manglende belysning fra Nardo og Trondheim Kommune, lot ikke IL Tempo-spillerne seg knekke av kong sjalu fra 3. divisjon og fullførte treningen til 20 i stil. Coach Bjaaland bekreftet at det å spille i mørket trener spillernes kjemi og samhandling.

- Ja, planen var hele tiden å trene i mørket, vi lar oss ikke stoppe av Jante-lov og Olympiatoppen. Spilleforståelse er noe vi tar seriøst og IL Tempo har tidligere bevist at de behersker fotball i mørket (se Steinar Larsens scoring mot Nidaros i 2005 da lyset gikk (også det på Nissekollen selvsagt)).

Johnsen måtte forlate treningen tidlig
Til tross for intervallgalskap på slutten, hyggelig tone og treningsvilje, var ikke alt bare rosenrødt. Den joviale midtbanekula John Johnsen fikk seg et ublidt møte med råsterke Ståle Petersen og tok telling i mørket. Nå frykter visekapteinen at karrieren kan være over og tar for tiden stilling til om han skal ta på seg administrative verv i klubben vi alle er så stolte over og glade i denne sesongen.

- Fikk meg en trøkk, jævlig dumt at det var så mørkt. Farlige greier. Jævlig mørkt. Bra kamp på tv også. Karrieren kan være over, mulig jeg må operere, amputere ditt og datt, sjakk matt, rimer Johnsen.

Forum
 
Det skjedde