TIRSDAG 14. MARS 2006

IL Tempo valgte kaptein foran 2006-sesongen:
VEGAR OLSEN NY ©

(ABRA-hallen) Introduksjonsmøtet på Three Lions i tidlig februar markerte starten på en ny æra IL Tempo, nemlig med Eivind Bjaaland som hovedtrener. Etter spillermøtet foran treningskampen mot Freidig på søndag, starter en ny. Denne æraen ledes av nyvalgt kaptein Vegar Olsen og vil forhåpentligvis vise seg å være fruktbar.

Da alle trodde Eivind Bjaaland skulle styre skuta med jernhånd, treffe alle vanskelige avgjørelser på egen hånd og totalt overse spillernes interesser, viste treneren seg fra en overraskende bløt og jentete side. Hvorvidt det viser Bjaalands manglende evne til å ta tunge valg eller det er et forsøk på å vise at han har tillit til spillernes fotballintellektuelle jeg, vites ikke, men at Olsen var det suverende førstevalget blant spillerne, var det ingen tvil om.

4 kandidater, Olsen med halvparten av stemmene
Spillerne, med unntak av én, syntes Bjaaland utviste klokskap når han overlot til spillerne å velge kaptein. Erik Hoff på sin side var intet mindre enn skuffet og forbannet. Kjøttkaka fra Olderdalen valgte i sin tid seg selv som kaptein da han stjal kapteinsbindet fra diktaturisk valgt kaptein Frank Halvei, og har i ettertid tilsidesatt en rekke avgjørelser fra IL Tempos sportslige mandat. Hoff har investert i en rekke kapteinsbind for å kunne fortsette å kjempe om banehalvdel før kampen tar til og dommerhils.

John Johnsen ble hårfint valgt som visekaptein, med én stemme mer enn Erik Eikebrokk og to flere enn Magnus Sarheim. Dermed vil Olsen og Johnsen fungere som kaptein og visekaptein og sammen forme IL Tempos spillerutvalg anno 2006. Lykke til, måtte partnerskapet vise seg produktivt og funksjonelt.

Forum
 
Det skjedde