TIRSDAG 22. FEBRUAR 2005

Intet sett - intet hørt fra stopperess.
VEGAR OLSEN AWOL!

(Nordslettveien) Årets IL Tempo-spiller i 2004, Vegar Olsen, har ikke vært å se på IL Tempo-trening siden treningskampen mot Gimse for en snau måned siden. Årsaken skal være misnøye med børssettingen og det kjekkasen karakteriserer som kompiseri og inkonsistens.

Det var da Olsen til sin store forferdelse oppdaget at han ble satt til en 5'er på børsen at helvete brøt løs. Olsen mente han utvilsomt hadde prestert bedre, på lik linje med Joakim Rønning (som fikk en 8'er), og slaktet børssettingen, managementet og lot alle gjennomgå over en lav sko. Olsen etterlyste dernest gehør gjennom Jenssens Jørne-redaksjonen, men har foreløpig ikke blitt presentert den ønskede støtte.

Et talerør for allmenn misnøye
- Kontingenten kan du skyte en hvit pil etter og jeg spiller ikke et sekund verken på trening eller kamp før børsen er oppjustert, forfektet Olsen gjennom en gratis-sms. - Det snør kremboller fra åpen himmel før det skjer.

- Jeg har svelget mange kameler, men nå er jeg mett. Det begynte med kallenavnet "Keowninho," så ble jeg anklaget for å bomme på åpent mål i den avgjørende kampen mot Malvik 2, og nå dette. Det finnes grenser for hva jeg kan tåle, sier Olsen og krever å bli tatt på alvor.

Blandete reaksjoner i spillergruppa
Tøffingen Olsen har i lang tid operert som et talerør for det han mener er allmenn misnøye med IL Tempos børssettere. Også Steinar Larsen har den siste tiden signalisert at han ikke godtar kompisuttak og stiller klare spørsmålstegn ved Magnus Sarheims form.

- Jeg har ingen problemer med å skjønne Olsens frustrasjon. Olsen var utvilsomt man of the match og at han først får 5 og ender opp med 3 gir ingen mening. Jeg vet jeg snakker for alle når jeg oppfordrer børssetterne til å revurdere sine karakterer. Ikke bare på Olsen, men på alle. Børsen reflekterte på ingen måte et korrekt bilde på kampen, sier Larsen oppgitt, som føler seg uglesett i IL Tempo. - Uansett hvor bra jeg spiller, virker det som tjukkasen Sarheim og Ove Hoff blir valgt foran meg. Dette er urettferdig!

Nils Dalehaug på sin side forstår ikke duoens frustrasjoner og peker på viktigheten av å ta seg selv like uhøytidelig som man tar hverandre når man er IL Tempo-spiller. - Ja, vi må også kunne le av oss selv om vi skal ta oss frihet til å le av andre, sier Dalehaug og avviser totalt spørsmålet om dette er et taktisk spill for å sikre seg Olsens plass i midtforsvaret. - Nei, jeg kan spille sentral midtbane også.

Innkalte til ekstraordinært børsmøte.
IL Tempos sportslige utvalg tar slike utbrudd på alvor, og det er ingenting å le av når en av IL Tempos kjekkeste og mest legendariske spillere gjennom tidene utøver sin misnøye. Styret kalte umiddelbart inn flere såkalte bedrevitere for å sette Olsens prestasjoner mot Gimse i nytt lys. Kampen har i ettertid blitt filmet og ekspertpanelet har i lys av nye oppdagelser innsett at Olsen har et poeng eller to og både Olsens og Larsens karakterer er nå justert.


:: Relaterte lenker ::

Etter kampen : Gimse - IL Tempo 0-2

:: Diskusjonsforum ::
Er børskapittelet nå endelig avsluttet?

Forum
 
Det skjedde