MANDAG 6. DESEMBER 2004

Ble grisetaklet av Kenneth Aalbu
BRAKK LÅRHALSEN

(Fokushallen) Spenningen var til å ta og føle på i Fokushallen etter at Geir Bekken sviktet IL Tempo og valgte å spille for Gimse i den utradisjonelle og lavkvalitietspregede Flatås Julecup. Med unntak av Nidelv, glimtet storlagene med sitt fravær, og størst var spenningen da Geir Bekken gikk i bakken med hodet først og fikk en ytterligere smell i hofta.

Det var i oppgjøret mellom Gimse 2 og IL Tempo at Geir Bekken fosset fremover midt i banen da han ble grisetaklet av Kenneth Aalbu i skuddøyeblikket. Bekken gikk i bakken så tung han var og utsatte sin allerede hardt prøvede lårhals for ytterligere press.

- Ja, det var ikke noe særlig det der. En ting var at jeg gikk i bakken med hodet først, men det var minst like ille at lårhalsen fikk seg enda en trøkk. Det var nemlig da jeg var på vei til trikken i morges, at jeg glei på glattisen. Vaktmesteren hadde ikke strødd og da hjalp det ikke med snowjogs og ispigger, sier Bekken fra senga hjemme på Hovin.

Til tross for smellen skal det ikke ha vært et komplisert brudd og Geir Bekken avviser på det sterkeste at han går glipp av tradisjonsrike Charlottenlund Julecup.

:: Diksujonsforum ::
Begynner Geir Bekken å bli for gammel?

Forum
 
Det skjedde