TORSDAG 16. SEPTEMBER 2004

Geir Bekken ofrer alt...
Jeg spiller mot Malvik, uansett.

(Gimse) Etter å ha mottatt antydninger til Judas-stempel og syndebukk over telefon, skal Geir Bekken ha uttalt at han slår knallhardt tilbake mot Malvik FK 2 neste søndag. Selv om det etter alle solemerker viser seg å være for sent, ønsker Bekken å kvitte seg med stempelet han har pådratt seg etter IL Tempos to avgjørende poengtap mot Lade FK og Lensvik.

- Jeg har dessverre havnet mellom to stoler. Stolleken er tydeligvis ikke noe for meg og neste år kommer jeg etter all sannsynlighet til å kreve min egen stressless. Om det blir Gimse eller IL Tempo som betaler den, er enda uvisst, sier Bekken som sikter til trenergjerningen kommende sesong.

Bekken, som i starten av denne sesongen nærmest nærmest ble lynsjet av lokale Brekkåsen-patrioter etter en rekke tap for såkalte møkkalag, har snudd situasjonen på hodet og fører nå Gimse fra seier til seier. Senest ble to av topplagene, Rennebu og Budal, sendt hjem med tap. Likevel føler ikke Bekken at situasjonen gagner hverken Gimse, IL Tempo eller han selv.

- Jeg har ikke tid til overs, og føler alltid jeg må ofre noe for å rekke over noe annet. Det gir meg dårlig samvittighet, dårlig tid og amputerte dager. Dessuten er det denne helvetes bilen som til stadighet punkterer...

Bekken skal i følge sin agent krevd astronomiske beløp for å ta over trenergjerningen i IL Tempo kommende sesong, mens IL Tempo-leder Erik Eikebrokk stiller spørsmål ved Bekkens mot og ambisjoner.

- Du blir ikke trener i IL Tempo uten mot. Her må du vente deg ukvemsord, dårlig oppmøte og varierende resultater. Men håndterer du situasjonen riktig, sitter du igjen med en usedvanlig talentfull spillergruppe som uten tvil kommer til å hevde seg i 4. divisjon.

:: Diskusjonsforum ::
Geir Bekken - Best som trener eller spiller?

Forum
 
Det skjedde