MANDAG 23. AUGUST 2004

Geir Bekken fnyser av skeptikerne:
-Det var med vilje!

(Hovin) Da Geir Bekken skrudde en corner rett i mål og sørget for 2-0-ledelse over Romolslia, var det mange som ristet på hodet og lo så tårene trillet. Slengbemerkningene var mange og Geir Bekken var tydelig frustrert. "Selvsagt var det med vilje, keeper var feilplassert og det var en åpning i nærmeste kryss. Jeg har scoret fra corner mange ganger," presiserer Geir Bekken og forventer å bli trodd.

Det var på stillingen 1-0 til IL Tempo at Erik Hoffs mislykkede innlegg med venstrefoten ble fistet over av Romolslias rutinerte keeper. Geir Bekken tasset på sedvanlig vis mot cornerflagget, tilsynelatende for å på sedvanlig vis sikte mot bakerste stang. Her stoppet dog likhetene med sesongens tidligere cornere fra den småfete kapteinen. Ballen gikk i en flott bue og duppet rett foran keeper, slik at Romolslias #1 kunne intet annet gjøre enn å slå ballen videre i mål.

"Gi meg en ball, gi meg et mål, gi meg død vinkel. Jeg skrur den inn 10 av 10 ganger," skryter Bekken og smeller døra i ansiktet på c53twve0h_db478742.no sin utsendte medarbeider.

:: Diskusjonsforum ::
Geir Bekken - kunstner med kula eller kynisk egoist?

Forum
 
Det skjedde