ONSDAG 18. AUGUST 2004

Eikebrokk forsikrer fansen:
JEG BLIR!

(Luftslottet) Etter å vært i sentrum for en rekke spekulasjoner og overgangsrykter den siste tiden, har midtbanemaestro og libero, Erik Eikebrokk signalisert at han blir i IL Tempo ut kontraktsperioden. Denne nyheten er ventet å glede IL Tempo-supportere verden over, som har vært livredde for at Eikebrokk skulle la seg friste av 2. divisjonsfotball med Nidelv.

- Jeg brukte Nidelv som et springbrett til bedre form. Samtidig så jeg muligheten til å finne ut hvor viktig jeg er for fansen. Konklusjonen får være at jeg er veldig viktig. Spesielt blant damene. Uten å hovere og trykke Tor Haakon Bjørgum ned i søla, har jeg fått flere hyggelige brev i posten fra det motsatte kjønn. Jeg kan ikke annet enn å anbefale Bjørgum å trene mer, slik at han i fremtiden ikke blir oppfattet som stump og taktløs. Jenter vil ha stil, eleganse og langt hår.

IL Tempo-styret offentliggjorde på en pressekonferanse i dag baktanken vedrørende en overgang for Erik Eikebrokk. - Vi var aldri interessert i å selge Eikebrokk vederlagsfritt til Nidelv, men et utlån ut sesongen var aktuelt for å profilere spillere for det ganske lang og slik forbedre mulighetene for et økonomisk innbringende salg som kunne være med på å finansiere klubbens fremtid. Eikebrokk er stor i egne øyne, men er enkel å erstatte, sier Joakim Rønning på oppdrag fra styret.

:: Diskusjonsforum ::
Hadde IL Tempo greid seg like bra eller bedre uten klysa Eikebrokk?

Forum
 
Det skjedde